לזניה היא מאכל שכולם אוהבים נכון? השילוב הזה של עלי פסטה עם שכבות בשר ורוטב עגבניות סמיך, יש יותר טעים מזה? אין אחד שיכול להגיע לתבנית לזניה חמה לא, אני בטוחה בזה!
את המתכון שלפניכם, הכנתי כבר עשרות פעמים וכל פעם נדמה לי שהפעם יצא טעים יותר אפילו מהפעם הקודמת וכעת אני מעבירה אותו אליכם, בלב שלם, כי אני פשוט יודעת ובטוחה שגם לכם הוא יצא הכי טעים. גם כאן, כמו שאני תמיד אוהבת ודוגלת, מדובר במתכון קל להכנה, שנראה סופר מרשים שאפשר לקחת איתנו כשמתארחים אצל חברים או משפחה, או סתם להכין באמצע שבוע כארוחת צהרים זריזה.
אז לפניכם עוד רעיון לארוחה שמכינים בסיר אחד, או במקרה שלנו בתבנית אחת ואוכלים כל המשפחה יחד, בהנאה אדירה. קדימה, בואו נתחיל להכין לזניה בשרית טעימה וקלה להכנה!