טוב המתכון שלפניכם אומנם לא שבר את הרשת כמו המתכון של דניאל עמית, אבל תקשיבו לי – אין מתכון קל כזה ותמיד תמיד הוא גורף המון מחמאות, מכולם. הרעיון של הפסטה הזו היא להכין את הפסטה בתוך הרוטב, ככה אנחנו גם חוסכים כלים לשטיפה וגם מזרזים את תהליך ההכנה, כל מה שתצטרכו זה כף וסיר ותוך 15 דקות תקבלו סיר פסטה טעים ומזין.
יש יתרון נוסף לזה שאנחנו מכינים את הפסטה בתוך הרוטב והוא שהרוטב עוטף את הפסטה בצורה מושלמת ומתקבל טעם מאוד הומוגני ומיוחד שלא תמיד יוצא כשמכינים את הרוטב בנפרד.
ממליצה במיוחד בימים שאין לכם כוח להכין ארוחת ערב ואתם מחפשים ארוחת ערב קלה להכנה לצד סלט טעים וטרי.