בין אם מדובר בארוחה משל עצמה, כסלט כתוספת לארוחה או אפילו כממרח לסנדוויץ' מפנק, דבר אחד בטוח – ברגע שמתחילים להכין חומוס ביתי אי אפשר…
ממרחים
אז איזה ממרח מתחשק לכם היום? באתר שלי תמצאו מגוון ממרחים טעימים, שאי אפשר לסרב להם
-
ריבת בצל היא הריבה האהובה עליי, ולא סתם, היא משתלבת עם כל דבר אפשרי, פרוסת לחם מיוחד, פטה כבד (יאמי) וכל דבר אחר העולה ברוחכם,…
-
- זמן הכנה: 5 דקות
- זמן בישול: 25 דקות
אם תשאלו אותי, פירה בטטה זה הפירה האמיתי, הפירה המוצלח. הפירה שאני הכי אוהבת בקיצור. אין כמו הטעם המתקתק של הבטטה הנימוחה כתוספת לכל ארוחה…
-
- זמן הכנה: 10 דקות
רוטב לפיצה עשוי מעגבניות טעימות, קלאסי ומדויק בדיוק כמו של הפיצריות ואתם לא תאמינו כמה הוא קל להכנה! אז קדימה, בלי הרבה דיבורים בואו נכין…
-
- זמן הכנה: 10 דקות
פסטו הוא ממרח ופר טעים, העשוי מצנוברים, בזיליקום, שום, שמן זית ושלל תוספות נפלאות הוא מגיע אלינו מהמטבח האיטלקי, מה שמביא אותי לנקודה באה בכל…
-
- זמן הכנה: 10 דקות
בעברי, לקחתי את בעלי (עוד בימים כשהיה בן זוגי) לסדנת בישול מקסיקני, אחד המתכונים היחידים שנותרו איתנו מאותה סדנא הוא המתכון של הגוואקמולי, מאז אנחנו…
-
התלבטתי רבות אם להעלות את המתכון הזה, כי מצד אחד היום יש ממרח קינדר בסופרים הגדולים בפחות מעשרים שקלים, אך מצד שני, לא תמיד יש…
-
- זמן הכנה: 5 דקות
- זמן בישול: 10 דקות
צזיקי הוא ממרח שמבוסס על יוגורט יווני עתיר שומן שמגיע אלינו מהמטבח היווני (המצוין!) וכל פעם שבא לי לחזור לטיול ביוון אני רצה למטבח להכין…
-
- זמן הכנה: 15 דקות
- זמן בישול: 1 שעה
שום קונפי הוא ממרח או סלטים, איך מגדירים אותו? לא משנה, ככה או ככה הוא אחד התוספות האהובות על בעלי, הוא מסוגל לאכול אותו בתוספת…
-
- זמן הכנה: 2 דקות
- זמן בישול: 5 דקות
צ'ימיצ'ורי תמיד בא בטוב, הוא מתאים לכל ארוחה בשרית, ליד מאפים, דגים או סתם שבא לנו קצת חריף. המתכון שלפניכם הוא מתכון קל בטירוף, משמונה…
-
- זמן הכנה: 5 דקות
- זמן בישול: 5 דקות
הכנתם אגרול ואתם מחפשים מתכון לרוטב חמוץ מתוק? מזל שהגעתם לכאן כי יש לי את המתכון לרוטב חמוץ מתוק במיוחד לאגרולים הכי טעים ופשוט בעולם!…
-
- זמן הכנה: 10 דקות
- זמן בישול: 8 שעות
לבנה היא גבינה מזרח תיכונית שבארץ מזוהה מאוד עם המטבח הדרוזי, כנראה בעיקר בזכות הפיתה הדרוזית שנהוג להגיש על לבנה, שמן זית וזעתר. והיום נדבר…