אם אתם עוקבים אחרי המתכונים שלי, אתם כבר יודעים שהמטבח האיטלקי ואני חברים טובים מאוד. האמת היא שאני חושבת שזה הרבה יותר מ"חברות" – זו ממש אהבה אמיתית! אבל לניוקי יש מקום מיוחד בלב שלי. לא תמיד זה היה ככה – בתור ילדה, לא ממש הבנתי מה הקטע של הניוקי. המרקם היה לי קצת מוזר. אבל עם הזמן (וטעימות רבות), למדתי להעריך את הקסם שלו, המרקם הרך הזה שנמס בפה – פשוט מושלם.
המתכון הזה של ניוקי ברוטב עגבניות הוא בדיוק מסוג המתכונים פשוטים וטעימים שאני הכי אוהבת להכין. בכל פעם שאני מכינה אותו לארוחת ערב או לארוחת שבועות חגיגית, אני מקבלת המון מחמאות – וזה תמיד מפתיע אותי מחדש כמה מתכונים פשוטים יכולים להיות כל כך מוצלחים!
למה כדאי להכין את הניוקי הזה?
קודם כל, כי הוא פשוט וקל להכנה. בנוסף, אפשר להכין את הרוטב בזמן שהניוקי מתבשלים, ואז תוך כמה דקות יש לכם ארוחה איטלקית משגעת על השולחן. הרוטב העגבניות הזה גם מושלם בפני עצמו – עגבניות טריות, שום, ובזיליקום – שילוב שאי אפשר לטעות איתו. ואם רוצים לשדרג, אפשר להוסיף קצת גבינת פרמזן מגורדת מעל, זה רק ייקח את המנה למדרגה הבאה.
אז קדימה, למה אתם מכינים? בואו נכין יחד את המתכון לניוקי ברוטב עגבניות הכי טעים וקל שיש