מתכון לניוקי ברוטב עגבניות שיוצא כמו עננים!

אוכל ביתי בקלות
מתכון לניוקי ברוטב עגבניות

זמן הכנה: 5 דקות

זמן בישול: 20 דקות

כמות מנות: 2-3

אם אתם עוקבים אחרי המתכונים שלי, אתם כבר יודעים שהמטבח האיטלקי ואני חברים טובים מאוד. האמת היא שאני חושבת שזה הרבה יותר מ"חברות" – זו ממש אהבה אמיתית! אבל לניוקי יש מקום מיוחד בלב שלי. לא תמיד זה היה ככה – בתור ילדה, לא ממש הבנתי מה הקטע של הניוקי. המרקם היה לי קצת מוזר. אבל עם הזמן (וטעימות רבות), למדתי להעריך את הקסם שלו, המרקם הרך הזה שנמס בפה – פשוט מושלם.

המתכון הזה של ניוקי ברוטב עגבניות הוא בדיוק מסוג המתכונים פשוטים וטעימים שאני הכי אוהבת להכין. בכל פעם שאני מכינה אותו לארוחת ערב או לארוחת שבועות חגיגית, אני מקבלת המון מחמאות – וזה תמיד מפתיע אותי מחדש כמה מתכונים פשוטים יכולים להיות כל כך מוצלחים!

למה כדאי להכין את הניוקי הזה?

קודם כל, כי הוא פשוט וקל להכנה. בנוסף, אפשר להכין את הרוטב בזמן שהניוקי מתבשלים, ואז תוך כמה דקות יש לכם ארוחה איטלקית משגעת על השולחן. הרוטב העגבניות הזה גם מושלם בפני עצמו – עגבניות טריות, שום, ובזיליקום – שילוב שאי אפשר לטעות איתו. ואם רוצים לשדרג, אפשר להוסיף קצת גבינת פרמזן מגורדת מעל, זה רק ייקח את המנה למדרגה הבאה.

אז קדימה, למה אתם מכינים? בואו נכין יחד את המתכון לניוקי ברוטב עגבניות הכי טעים וקל שיש

פריסת הדפסה
  • זמן הכנה: 5 דקות
  • זמן בישול: 20 דקות
  • סך הכל זמן: 25 דקות
  • כמות מנות: 2-3

מתכון לניוקי ברוטב עגבניות הכי טעים שיש בהתחייבות!

מצרכים

  • 1 שקית( 500 ג') ניוקי
  • 4 כפות שמן זית
  • 10 יחידות עלי בזיליקום
  • 1 כפית פפריקה מתוקה
  • 1 כפית שטוחה מלח
  • 1 כפית סוכר לבן
  • 3 יחידות שיני שום
  • 1 כוס מים רותחים
  • 2 כפות רסק עגבניות
  • 1 פחית עגבניות מרוסקות
  • 2 חופן פרמזן מגורד

אופן ההכנה

  • 1)

    נתחיל בהכנת הניוקי- נקח סיר ונשפוך את הניוקי אליו, נוסיף מים חמים ונבשל עד שהניוקי יצוף.

  • 2)

    ביינתים נתחיל בהכנת הרוטב- נפרוס את השום ונקח מחבת רחבה, נוסיף 4 כפות שמן זית ונקפיץ את השום למשך דקה.

  • 3)

    נוסיף רסק עגבניות, עגבניות מרוסקות, תבלינים (חוץ מאורגנו ובזיליקום) ומערבבים היטב

  • 4)

    נוסיף כוס מים חמים ונערבב היטב, נבשל למשך 15 דקות.

  • 5)

    נוסיף בזיליקום ונערבב.

  • 6)

    נוסיף את הניוקי לתוך המחבת+ חופן פרמזן נערבב היטב ונבשל 2-4 דקות להטמעת טעמים.

  • 7)

    נעביר לצלחות, נפזר שוב פרמזן ונגיש.

Leave a comment

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

למתכון הקודם למתכון הבא