הפנקייקים שלפניכם הם פנקייקים שהולכים איתי כבר המון שנים, הראשונה להכין לי אותם היתה חברה מבית הספר (כבר 15 שנים עברו והמתכון הזה עדין איתי) ולא משנה כמה פעמים ניסיתי לטעום מתכון של פנקייקים אחר, תמיד חזרתי אל המתכון הזה, ולא בכדי – הפנקייקים יוצאים נפוחים אך רכים, טעימים ולא מתוקים מדיי וההכנה – בדיוק כמו שאני אוהבת; קלה, פשוטה ומהירה!
ואם נגיע לשורש העניין, מה שאני הכי אוהבת במתכון הזה, הוא שהפנקייקים עצמם לא מתוקים מדיי, ולכן הם הולכים נהדר עם כל התוספות – המייפל הקלאסי, שוקולד טעים, ריבת חלב, פרות שונים וכו'.
זוכרים שסיפרתי בתחילת הטקסט שהמתכון ישן? כמה ישן? הוא כתוב בכוסות 😣 אני בדרך כלל משתמשת בכוס 180 מ"ל ( זה כמו הכוס החד פעמית, או כוס קפה בלי ידית פשוטה). מבטיחה שבקרוב אכין את המתכון שוב ואעדכן את הכמויות בגרמים.