אפרול שפריץ מתכון לקוקטייל המושלם

אוכל ביתי בקלות
אפרול שפריץ מתכון

זמן הכנה: 5 דקות

זמן בישול:

כמות מנות: כוס משקה אחת

אפרול שפריץ לנצח יחזיר אותי לטיול קסום בונציה, עברו כבר כמעט שמונה שנים ואני עדין זוכרת את הפעם ההיא שישבנו על גדות המים בונציה ושתינו 2 כוסות של אפרול שפריץ וצפינו בשקיעה. זה היה יום סתווי בונציה, נמצאת במחוז ונטו שבאיטליה המחוז ממנו הגיע קוקטייל האפרול שפריץ לעולם כך שלא במקרה הקוקטייל ההוא זכור לי כל כך לטובה.

בקשר להגשת הקוקטייל – את הקוקטייל הזה מגישים בכוס יין גבוהה, עם המון קרח, לקישוט הקוקטייל ניתן להשתמש בתפוז טרי או כמה עלי נענע טריים.

אז אם אתם שואלים את עצמכם איך להכין אפרול שפריץ טעים מנחם, המתכון הזה הובא במיוחד בשבילכם

פריסת הדפסה
  • זמן הכנה: 5 דקות
  • סך הכל זמן: 5 דקות
  • כמות מנות: כוס משקה אחת

מצרכים

  • 30-50 מ"ל אפרול , תלוי כמה חזק אתם רוצים את המשקה שלכם
  • 120 מ"ל יין מבעבע לבן יבש, בדרך כלל משתמשים בפרוסקו אבל כל יין מבעבע לבן יעבוד.
  • 30 מ"ל סודה
  • פלח תפוז
  • קרח
  • גבעול עלי נענע

אופן ההכנה

  • 1)

    נקח כוס יין גבוהה ונמלא קרח בחצי מהכמות.

  • 2)

    נמזוג לחצי מהכוס יין לבן, נוסיף את האפרול ובסוף את הסודה ונערבב קלות.

  • 3)

    נוסיף פלח תפוז, גבעול נענע ונגיש.

Leave a comment

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

למתכון הקודם למתכון הבא