בעברי, לקחתי את בעלי (עוד בימים כשהיה בן זוגי) לסדנת בישול מקסיקני, אחד המתכונים היחידים שנותרו איתנו מאותה סדנא הוא המתכון של הגוואקמולי, מאז אנחנו מכינים אותו כמעט בכל פעם שבא לנו משהו לנשנש, לצד נאצ'וס וסלסלת עגבניות ומדמיינים לרגע שאנחנו בכלל בחוף הרחוק של מקסיקו היפה (מותר לנו לדמיין, לא?)
אני ממליצה לכם להכין את הגוואקמולי בכמות קטנה דווקא, כי מה שאתם מכינים צריך להיאכל כמעט מיד, במקרר הממרח הזה מאבד מהטעם (והצבע שלו) לכן, אם אתם חושבים שהכמות שבמתכון גדולה לכם, תקטינו כמויות.
אז קדימה, בואו נכין יחד מתכון לגוואקמולי קל להכנה.