מתכון לגוואקמולי שאי אפשר להפסיק לנשנש

אוכל ביתי בקלות
מתכון לגוואקמולי שאי אפשר להפסיק לנשנש

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול:

כמות מנות: 2

בעברי, לקחתי את בעלי (עוד בימים כשהיה בן זוגי) לסדנת בישול מקסיקני, אחד המתכונים היחידים שנותרו איתנו מאותה סדנא הוא המתכון של הגוואקמולי, מאז אנחנו מכינים אותו כמעט בכל פעם שבא לנו משהו לנשנש, לצד נאצ'וס וסלסלת עגבניות ומדמיינים לרגע שאנחנו בכלל בחוף הרחוק של מקסיקו היפה (מותר לנו לדמיין, לא?)

אני ממליצה לכם להכין את הגוואקמולי בכמות קטנה דווקא, כי מה שאתם מכינים צריך להיאכל כמעט מיד, במקרר הממרח הזה מאבד מהטעם (והצבע שלו) לכן, אם אתם חושבים שהכמות שבמתכון גדולה לכם, תקטינו כמויות.

אז קדימה, בואו נכין יחד מתכון לגוואקמולי קל להכנה.

פריסת הדפסה
  • זמן הכנה: 10 דקות
  • סך הכל זמן: 10 דקות
  • כמות מנות: 2

מצרכים

  • 3 יחידות אבוקדו
  • 1 יחידה עגבניה גדולה
  • 1/2 יחידה בצל סגול
  • 1/3 צרור כוסברה
  • 1 יחידה פלפל אדום חריף קטן
  • 3 כפות מיץ לימון
  • 1.5 כפיות מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור

אופן ההכנה

  • 1)

    נקלף את האבוקדו ונמעך היטב עד שיהפוך למחית אחידה ללא גושים ונעביר לקערה

  • 2)

    הקצוץ בצל, כוסברה, צילי, עגבניה (ללא הנוזל שלה) היטב ונכניס לקערה עם האבוקדו.

  • 3)

    נוסיף את כל שאר המרכיבים ונערבב היטב, נתקן טעמים במידת הצורך.

Leave a comment

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

למתכון הקודם למתכון הבא