פסטו מתכון קל וטעים שאתם חייבים להכין!

אוכל ביתי בקלות
פסטו מתכון קל וטעים

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול:

כמות מנות: 5

פסטו הוא ממרח ופר טעים, העשוי מצנוברים, בזיליקום, שום, שמן זית ושלל תוספות נפלאות הוא מגיע אלינו מהמטבח האיטלקי, מה שמביא אותי לנקודה באה בכל הקשור לפסטו – הוא הולך מצוין ברטבים לפסטות, על פיצה טעימה או אפילו על פרוסת לחם. איך שלא תסתכלו על זה, תמיד כיף שיש בבית צנצנת פסטו טרי וטעים.

אז קדימה, בואו נכין יחד פסטו טעים וטרי.

פריסת הדפסה
  • זמן הכנה: 10 דקות
  • סך הכל זמן: 10 דקות
  • כמות מנות: 5

מתכון לפסטו ממכר הכי קל להכנה והכי טעים שיש!

מצרכים

  • 1 צרור גדול בזיליקום (160 גרם רק עלים)
  • 100 גרם פרמזן שלם
  • 2 יחידות שיני שום
  • 1/2 כוס שמן זית
  • 3/4 כפית מלח
  • 100 גרם צנוברים

אופן ההכנה

  • 1)

    נתחיל בהפרדת עלי הבזיליקום ונשטוף היטב.

  • 2)

    במחבת נקלה את הצנוברים המשך כמה דקות עד שיקבלו צבע, חשוב לערבב תמיד שלא ישרפו.

  • 3)

    נחתוך את הפרמזן לקוביות קטנות.

  • 4)

    נקח בלנדר, נשפוך אליו את כל המרכיבים חוץ מהשמן.

  • 5)

    נפעיל אותו ונוסיף את השמן בהדרגה, נטחן עד לקבלת עיסה אחידה, ממרח פסטו. תטעמו ותתקנו טעמים אם צריך וזהו יש לכם פסטו!

Leave a comment

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

למתכון הקודם למתכון הבא