מתכון לממרח חומוס ביתי

אוכל ביתי בקלות
מתכון לממרח חומוס ביתי

זמן הכנה:

זמן בישול:

כמות מנות: 4

בין אם מדובר בארוחה משל עצמה, כסלט כתוספת לארוחה או אפילו כממרח לסנדוויץ' מפנק, דבר אחד בטוח – ברגע שמתחילים להכין חומוס ביתי אי אפשר להפסיק! ושלא תטעו, להכין חומוס ביתי זו ממש לא משימה קשה, אומנם היא דורשת מספר כלים (שצריך לשטוף אחר כך 🤫) אבל עם מתעלמים מזה, תוך כמה דקות בודדות תחכה לכם צלחת חומוס יפה וטעימה שתאכלו בהנאה צרופה.

אז קדימה, בואו נכין יחד חומוס ביתי יחד.

פריסת הדפסה
  • סך הכל זמן: 15 דקות
  • כמות מנות: 4

מתכון לחומוס בייתי קל להכנה שיוצא בול כמו של המסעדות

מצרכים

  • 1 קופסא גרגרי חומוס מוכנים משימורים
  • 1 יחידה שן שום
  • 4 כפות מיץ לימון
  • 2 כפות שמן זית
  • 4 כפות טחינה גולמית
  • 2 כפית מלח
  • 0.5 כפית פלפל שחור
  • 0.5 כפית כמון

אופן ההכנה

  • 1)

    נקלף את השום

  • 2)

    נסנן את גרגרי החומוס ונשמור כוס מהמים של הגרגרים.

  • 3)

    נשפוך את גרגרי החומוס, הכוס עם הנוזל ששמרנו בצד, וכל שאר המרכיבים לבלנדר.

  • 4)

    נפעיל ונטחן היטה למרקם אחיד

  • 5)

    נטעם ונתקן תיבול במידת הצורך – וזהו! יש לנו חומוס בייתי.

Leave a comment

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

למתכון הקודם למתכון הבא