היום נכין יחד מתכון לעוגת וניל גבוהה וטעימה, כזו שתמיד מצליחה. המתכון הזה הולך איתי כבר שנים רבות, הוא תמיד יוצא מצוין והתוצאה שמתקבלת היא עוגת וניל גבוהה ומרשימה, שניתן לצפות בקלות, לקשט עם פירות העונה או פשוט להשאיר אותה כמו שהיא – יפה וגבוהה. אני אוהבת להכין אותה בתבנית אנודייז עם חור באמצע כי זה מוסיף ליופי של ההגשה, אך גם בתבנית רגילה העוגה תצא מרשימה וטעימה.
את העוגה הזו כדאי לשמור בקירור, בתוך קופסא אטומה למשך 3-4 ימים, למרות שבנינו, היא תגמר הרבה לפני. העוגה הזו מושלמת כעוגה לשבת (היא פרווה), לשלוח את הילדים לגן איתה וגם כקינוח לארוחה טעימה עם חברים.
אז קדימה, בואו נכין יחד את המתכון לעוגת וניל גבוהה הכי קל וטעים שיש 🙂