מתכון לקינוח קרם ברולה אישי מושלם

אוכל ביתי בקלות
מתכון לקינוח קרם ברולה בכוסות

זמן הכנה:

זמן בישול:

כמות מנות: 5 יחידות

קרם ברולה הוא אחד הקינוחים האהובים עליי, קודם כל, הוא נראה מסובך להכנה אך בפועל מדובר בקינוח שקל מאוד להכין והוא סופר מרשים (אני חושבת שהחלק הקשה במתכון הזה היא דווקא למצוא ברנר ששורף את השכבה העליונה של העוגה). ותשמעו לי, אם יש סוג של קינוחים שאני אוהבת, זה אלו שנראים סופר מסובכים להכנה אבל בפועל הם מאוד קלים ופשוטים, ככה שאת מוציאה אותם לאורחים כולם בשוק ואת שומעת משפטים כמו "איך הכנת את זה ווואו" (המשפט האהוב עליי).

את המתכון לקרם ברולה הזה קיבלתי באחת מהחוברות לשבועות שהגיעו אליי במהלך השנים, אני לא זוכרת של איזה חברה זה היה אבל מיד אחרי שהכנתי אותו בפעם הראשונה וטעמתי את הביס הראשון, ישר העברתי את המתכון לאפליקציית פתקים בטלפון כי ידעתי שזה יהיה מתכון שארצה להכין שוב ושוב, ותאמינו לי, בכל פעם שאני מכינה אותו המתכון של הקרם ברולה הזה מוכיח את עצמו.

ניתן להכין אותו גם בתבנית גדולה אחת, אך אני אוהבת להכין אותו בכוסות אישיות, זה נראה לי יותר סטרילי וגם ככה אפשר לכרמל את הקרם הברולה במקום ולאכול חם וטעים.

אז קדימה, בואו נכין יחד קרם ברולה טעים 😊

פריסת הדפסה
  • כמות מנות: 5 יחידות

מתכון לקרם ברולה הכי טעים שתאכלו!

מצרכים

  • 5 יחידות חלמונים
  • 500 מ"ל שמנת מתוקה
  • 100 מ"ל חלב
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 100 גרם סוכר לבן
  • 100 גרם סוכר חום/ לבן

אופן ההכנה

  • 1)

    נתחיל בהדלקת התנור ל 90 מעלות.

  • 2)

    נקח סיר ונשפוך אליו את השמנת, כף תמצית וניל ו 100 גרם סוכר, נערבב היטב ונביא לרתיחה.

  • 3)

    נכבה את האש ונוסיף את החלב(קר), נערבב בעדינות ניתן להיעזר בלקקן.

  • 4)

    נקח קערה נוספת, נשפוך אליה את החלמונים ונערבב בעדינות (גם פה ניתן להשתמש בלקקן).

  • 5)

    נשפוך את התכולה של הסיר שלנו לקערת החלמונים בעדינות תוך ערבוב עדין מתמיד.

  • 6)

    נקח מסננת ונסנן את תכולת הקערה לקערה נוספת, ונשפוך ממנה לתוך הכוסות האישיות שנכנסות לתנור.

  • 7)

    נאפה למשך כשעה ורבע עד שהבלילה תתייצב אך לא תתקשה אלא תהיה רוטטת כמו ג'לי.

  • 8)

    נוציא מהתנור ונקרר על השיש, אחרי שהתכולה מתקררת נכניס למקרר לשעתיים (אם אפשר יותר יותר טוב).

  • 9)

    נוציא מהמקרר, נפזר סוכר חום בנדיבות, נשרוף אותו בעזרת ברנר ונאכל בתיאבון.

    וזהו! יש לכם מתכון לקינוח קרם ברולה בכוסות אישיות! תהנו 🙂

Leave a comment

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

למתכון הקודם למתכון הבא