מתכון למאפינס קוטג' מהירים וטעימים

אוכל ביתי בקלות
מתכון למאפינס קוטג

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול: 30 דקות

כמות מנות: 15

מאפינס קוטג' הוא סוג של מאפינס טעים וקל להכנה שאני תמיד מכינה בכל פעם שאני מזהה שהקוטג' דקה מלהיות מלעבור את התאריך שלה והופכת להיות פג תוקף. בסה"כ, שמגישים את המאפיניס האלו ליד סלט טעים מדובר בארוחת ערב קלה להכנה (ומהירה) שכולם אוהבים – ילדים ומבוגרים.

המתכון הזה ורסטילי, תוכלו להוסיף לבלילה המוכנה זיתים, גרגירי תירס, טונה, בצל גבינה בולגרית וכל תוספת אחרת שתזרום לכם באותו הרגע ובכך להעשיר את הטעם של המפניס (שטעם גם ככה) בעייני המשפחה שלי, זה מתכון טעים וארוחת ערב שהם אוהבים מאוד, לדעתי זה פשוט דרך נפלאה להפטר מקוטג' ישן וכל מיני קופסאות שימורים שפתוחות במקרר.

אז קדימה, בואו נכין יחד את המתכון למאפינס קוטג' הטעים ביותר!

פריסת הדפסה
  • זמן הכנה: 10 דקות
  • זמן בישול: 30 דקות
  • סך הכל זמן: 40 דקות
  • כמות מנות: 15

מצרכים

  • 2 ביצים
  • 1/2 כוס שמן
  • 2 כוסות קמח לבן
  • שקית אבקת אפיה
  • 1/2 כפית מלח
  • 250 גרם גבינת קוטג’

אופן ההכנה

  • 1)

    מחממים את התנור על 180, חום עליון תחתון

  • 2)

    טורפים את הביצים היטב, מוסיפים את השמן והקוטג' ומערבבים שוב

  • 3)

    מוסיפים את הקמח, המלח ואבקת האפייה עד לקבלת תערובת דביקה ואחידה, ניתן להוסיף זיתים וגרגרי תירס לפי העדפתכם.

  • 4)

    יוצקים את המאפינס לתבנית שקעים עם מנג'טים או ישירות לתבניות השקעים ששימנו לפניי. שימו לב למלא עד לגובה של 3/4 מהשקע כי המאפינס תופח בתנור

  • 5)

    ניתן לפזר מעל שומשום, מכניסים לתנור למשך 30 דקות, עד שהמאפינס מזהיבים.

    בתיאבון 😊

Leave a comment

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

למתכון הקודם למתכון הבא