מתכון לעוגת פרג בחושה

אוכל ביתי בקלות
מתכון לעוגת פרג בחושה

זמן הכנה:

זמן בישול:

כמות מנות: 2 תבניות אינגלישקייק

היום אני משתפת איתכם את המתכון לעוגת הפרג הבחושה שלי. עוגת בחושה בטעם פרג היא עוגה קלה להכנה בטעם עשיר ומיוחדת שאני ממש אוהבת. וחוץ מזה, המתכון הזה תמיד מצליח ויוצא מצוין, הוא לא דורש הרבה הכנות, כמה דקות עבודה והוא מוכן.

אז קדימה, בואו נכין יחד עוגת פרג בחושה

פריסת הדפסה
  • כמות מנות: 2 תבניות אינגלישקייק

מתכון לעוגת פרג בחושה קלה להכנה וטעימה ממש!

מצרכים

  • 1 כוס פרג טחון
  • 1 שקית אבקת אפיה
  • 100 גרם שוקולד מריר
  • 3 יחידות ביצים
  • 3/4 כוס שמן קנולה
  • 1 גביע שמנת חמוצה
  • 3/4 כוס סוכר לבן
  • 1.5 כוסות קמח לבן

רוטב

  • 2 כפיות שמן קנולה
  • 100 גרם שוקולד מריר
  • 0.5 מיכל שמנת מתוקה

אופן ההכנה

  • 1)

    נקצוץ 100 גרם שוקולד מריר.

  • 2)

    נחמם את התנור ל 170 מעלות.

  • 3)

    נתחיל בהקצפה של הביצים יחד עם הסוכר במיקסר למשך 10 דקות במהירות בינונית עד לקבלת קציפה גבוהה.

  • 4)

    נוסיף את השמנת החמוצה ו3/4 כוס שמן ומקציפים למשך דקה נוספת.

  • 5)

    נוסיף בהדרגה את אבקת האפייה, הפרג, השוקולד שקצצנו בהתחלה והקמח ונערבב בעדינות עזרת לקקן לקבלת תערובת אחידה עד שהכל יטמע יחד.

  • 6)

    נקח 2 תבניות אינגליש קייק, נשמן מעט ונסדר את העוגה עד לגובה 3/4 תבנית ולא עד הסוף.

  • 7)

    נכניס את העוגות לתנור למשך כ- 45 דק'.

  • 8)

    שהעוגה יוצאת מהתנור נכין את רוטב השוקולד- נשבור לקערה את השוקולד, נערבב עם השמן ונכניס למיקרו להמסה ( דקה דקה וחצי ותערבבו תוך כדי).

  • 9)

    נמתין 15 דקות לאחר שהעוגה התקררה, נשפוך את השוקולד, נמתין כמה דקות לאיחוד ונגיש.

    זהו! הכנתם מתכון לעוגת פרג בחושה מושלמת! בתיאבון!

Leave a comment

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

למתכון הקודם למתכון הבא