איך מכינים ריבת בצל? מתכון לריבת בצל מושלמת!

אוכל ביתי בקלות
איך מכינים ריבת בצל

זמן הכנה:

זמן בישול:

כמות מנות:

ריבת בצל היא הריבה האהובה עליי, ולא סתם, היא משתלבת עם כל דבר אפשרי, פרוסת לחם מיוחד, פטה כבד (יאמי) וכל דבר אחר העולה ברוחכם, המתכון הזה שייך לאמא שלי, שמכינה אותה תמיד לצד הפטה כבד שלה ובכל פעם שהיא מכינה אותה אני מתבאסת שהיא לא מכינה אותה יותר.

את ריבת הבצל אני ממליצה לכם להכין מבצל סגול, כי התוצאה תהיה יותר טעימה ועשירה בטעמים.

אז קדימה, בואו נלמד להכין ריבת בצל מושלמת

פריסת הדפסה

מצרכים

  • 8 בצלים סגולים
  • 8 כפות שמן
  • 4 כפות חומץ בלסמי
  • 2 כוסות סוכר חום בהיר דמררה
  • 2 כוסות יין אדום יבש

אופן ההכנה

  • 1)

    ראשית, נקלף את הבצלים ונחתוך אותם לחצי ואז לפרוסות דקות

  • 2)

    נטגן את הבצלים במחבת למשך 5 דקות עד להזהבה

  • 3)

    נוסיף למחבת את היין, החומץ בלסמי והסוכר ונביא לרתיחה

  • 4)

    ננמיך את הלהבה ונבשל במשך שעה עד עד שהנוזלים מתאדים לגמרי ומתקבלת ריבה מצומצמת. שימו לב לערבב מדי 10 דקות

  • 5)

    נעביר את הריבה שלנו לצנצנת נקיה ונשמור במקרר.

Leave a comment

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

למתכון הקודם למתכון הבא