סופגניות יוגורט – המתכון שתמיד מצליח

אוכל ביתי בקלות
סופגניות יוגורט מתכון

זמן הכנה:

זמן בישול:

כמות מנות:

סופגניות יוגורט, או סופגניות חייזרים הן הסופגניות האהובות עליי, למעשה, אם תתנו לי לבחור בין סופגנייה רגילה לסופגניית יוגורט אני אעדיף את סופגניות היוגורט בגדול. בגלל זה, אתם חייבים לדעת שהמתכון לסופגניות יוגורט שלי הוא הכי טעים בעולם ואתם פשוט חייבים להכין אותו!

ואתם יודעים מה עוד הופך לכזה מושלם? אתם מכירים את זה שהאורחים בדרך ואתם רוצים להכין להם משהו מתוק להדלקת הנרות? בדיוק בשביל זה יש את המתכון הזה, שלא דורש להתפיח את הבצק ובלי שאר הכנות מקדימות אחרות.

אז קדימה, בואו נכין יחד סופגניות יוגורט טעימות 😇

פריסת הדפסה

מצרכים

  • 2 כוסות קמח תופח
  • כפית אבקת אפייה
  • קורט מלח
  • 3 כפות סוכר
  • ביצה
  • (200 מ"ל) גביע יוגורט 3% לפחות
  • כף וודקה
  • כפית תמצית וניל
  • 3/4 כוס חלב
  • חצי ליטר שמן לטיגון

אופן ההכנה

  • 1)

    קודם כל, נערבב את הקמח (המנופה) עם אבקת האפייה. אחר כך נוסיף את כל השאר המרכיבים (חוץ מהשמן לטיגון כמובן) ונערבב באמצעות מטרפה עד שנקבל תערובת אחידה, זה לא נורא אם יש קצת גושים, לא לערבב יותר מדיי.

  • 2)

    נחמם בסיר שמן. כדי לדעת שהשמן מספיק חם אפשר להניח קיסם, אם נוצרות בועות השמן חם ואפשר לעבור לשלב הבא.

  • 3)

    באמצעות 2 כפות או כף גלידה קפיצית נעביר כל פעם קצת מהבלילה שלנו, שימו לב שבהתחלה הסופגנייה נדבקת לקרקעית ומשתחררת לבד אחרי כמה שניות (אם זה לא קורה, תגעו בה עם מזלג כדי לשחרר אותה) כל סופגניה צריכה להיות בטיגון למשך 4 דקות, הן בדרך כלל מסתובבות לבד אך אם הן לא מתהפכות יש להפוך לצד השני ברגע שהן מזהיבות מלמטה.

  • 4)

    נוציא לרשת סינון וניתן להן לנוח מעט, נגיש עם רוטב לבחירה- אבקת סוכר, נוטלה, דבש, ריבה או מה שאתם אוהבים 😇

Leave a comment

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

למתכון הקודם למתכון הבא