מתכון לעוגת ריבת חלב מרשימה וקלה להכנה

אוכל ביתי בקלות
מתכון לעוגת ריבת חלב

זמן הכנה: 15 דקות

זמן בישול: 45 דקות

כמות מנות: תבנית אפייה קוגלהוף / 3 תבניות אינגליש קייק

אם אתם רוצים להכין עוגה בחושה, אך כזו שלא רואים בכל יום – המתכון לעוגת ריבת חלב שלי היא העוגה בשבילכם. העוגה הזו ממש קלה להכנה, היא כוללת 8 מצרכים שיש לכולנו בבית ותמיד יוצאת טעימה ומוצלחת.

אז קדימה, בואו נכין יחד עוגת ריבת חלב בחושה טעימה.

פריסת הדפסה
  • זמן הכנה: 15 דקות
  • זמן בישול: 45 דקות
  • סך הכל זמן: 1 שעה
  • כמות מנות: תבנית אפייה קוגלהוף / 3 תבניות אינגליש קייק

מצרכים

  • 4 ביצים
  • 1 1/2 כוסות סוכר
  • 2 שקיות סוכר וניל
  • כוס שמן קנולה
  • גביע שמנת חמוצה
  • 2 כוסות קמח תופח
  • 200 גרם ריבת חלב
  • אבקת סוכר לקישוט

אופן ההכנה

  • 1)

    ראשית, נחמם את התנור על 160 מעלות, חום עליון-תחתון.

  • 2)

    במיקסר עם בלון הקצפה, נקציף את הביצים עם הסוכר והתמצית וניל, במהירות גבוהה למשך 8 דקות, כך שנקבל קציפה תפוחה מאוד.

  • 3)

    ננמיך את מהירות המיקסר למהירות נמוכה ונוסיף את השמנת החמוצה והשמן עד לקבלת בלילה אחידה

  • 4)

    כעת, נעצור את המיקסר ובעזרת לקקן או כף עץ נקפל את הקמח לתערובת שלנו

  • 5)

    נעביר את התערובת לתבנית אפייה משומנת ונאפה למשך 45 דקות, שימו לב שבסיום הבישול קיסם שננעץ במרכז העוגה צריך לצאת לח עם פירורים.

  • 6)

    כעת, נעביר את ריבת החלב שלנו לשקית זילוף (אפשר גם שקית סנדוויצ'ים אם אין לכם בבית שקית זילוף)

  • 7)

    בעזרת סכין, נעשה פסים לאורך העוגה, בכל חור נכניס את השקית זילוף שלנו נזלף מעט ריבת חלב פנימה. ניתן לזלף את ריבת החלב בצורת שתי וערב אם אתם מסתבכים 😊

  • 8)

    נפזר מעט אבקת סוכר להשלמת המראה המרשים ונגיש.

    ניתן לשמור במקרר בקופסא אטומה למשך 5 ימים.

Leave a comment

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

למתכון הקודם למתכון הבא