אם תשאלו אותי, היתרון היחיד של החורף על פני שאר עונות השנה, הוא שהוא עונת המרקים הבלתי מעוררת, ואני, אני מעריצה ענקית של מרקים, כמה שיותר עשירים, מיוחדים ולא רגילים, יותר טוב (למרות שאני בחיים לא אתנגד למרק אטריות פשוט, אבל זו סוגייה אחרת) את מרק העדשים הירוקות שלפניכם, למדתי מדודה שלי, סמדי, היא הכינה אותו באחת הפעמים שביקרנו אותה, ומאז הוא נקרא אצלנו בבית המרק של סמדי, הרי אם יצא לכם לדפדף בין כמה מתכונים בבלוג שלי, אתם בוודאי נתקלתם במרק העדשים כתומות או מרק עדשים חומות אבל למתכון של מרק העדשים הירוקות שלפינכם יש לי פינה חמה בלב, ואני בטוחה שגם לכם זה יקרה ברגע שתכינו אותו בפעם הראשונה.
אז קדימה, בואו נכין יחד מרק עדשים ירוקות ב-10 דקות עבודה, ואל תשכחו לחזור לספר לי איך היה 😉