הום פרייז זו אחת המנות המנחמות והמפנקות שיש, היא גם כל כך ממכרת שאני באמת לא מבינה איך אני לא מכינה אותה יותר, הרבה הרבה יותר. המתכון הזה של ההום פרייז הולך איתי שנים רבות, כל כך הרבה שנים שאני כבר לא זוכרת איך הוא התגלגל אליי, אבל איזה מזל שהוא הגיע אליי ועכשיו אני משתפת אותו איתכם!
מתכון להום פרייז קריספי וטעים
זמן הכנה: 35 דקות
זמן בישול: 10 דקות
כמות מנות: 4
- זמן הכנה
- תיאור
- תמונה
- מצרכים
- אופן הכנה
- הערות
- ערך קלורי
- זמן הכנה: 35 דקות
- זמן בישול: 10 דקות
- סך הכל זמן: 45 דקות
- כמות מנות: 4
מצרכים
- 4 תפוחי אדמה גדולים
- כפית מלח
- 4 כפות רוטב צ'ילי מתוק
- כף שמן זית
- כפית פפריקה
- 1/3 כפית צ'ילי גרוס, לא חובה
- כף מיונז
אופן ההכנה
- 1)
נשטוף ונקלף את תפוחי האדמה, נבשל בסיר עם מים חמים למשך 20 דקות.
- 2)
נסנן את תפוחי האדמה ונייבש, נמתין מעט לקירור ונחתוך אותם לקוביות.
- 3)
נקח מחבת עם שמן זית ונטגן את תפוחי האדמה עד להזהבה מכל הצדדים.
- 4)
נחמם את התנור ל-200 מעלות טורבו.
- 5)
נעביר את תפוחי האדמה לתבנית אפייה ונאפה למשך 10 דקות ללא מכסה.
- 6)
בקערה נערבב רוטב צילי, מיונז, מלח, פלפל, פפריקה וצילי גרוס.
- 7)
נחזיר את תפוחי האדמה למחבת ונקפיץ אותם יחד עם הרוטב עד שהוא יכסה את כל תפוחי האדמה.