סנגריה חמה: מתכון קל וטעים

אוכל ביתי בקלות
סנגריה חמה מתכון קל

זמן הכנה:

זמן בישול:

כמות מנות: קנקן גדול

היום אני אשתף אתכם עם מתכון פשוט וקליל לסנגריה חמה, תמיד כיף להכין אותו כשמארחים חברים ומשפחה ביום חורפי. הסנגריה מוגשת חם ומחממת לכולם את הלב (ואת האנרגיות תודות לאלכוהול 😜)

זה בדיוק מסוג המתכונים האלו שדורשים מאיתנו 10 דקות עבודה ומשיגים תוצאה מושלמת של מארחת משקיעה ומפנקת, שמגישה מאכלים ומשקאות שלא רגילים לראות. אז אם אתם מחפשים דרך להרשים את האורחים או שאתם פשוט רוצים להכין סנגריה חמה טעימה – זה המתכון עבורכם 🙂

פריסת הדפסה
  • כמות מנות: קנקן גדול

מצרכים

  • בקבוק יין אדום יבש
  • 4 כפות ברנדי
  • 1/2 כוס סוכר לבן
  • כפית תמצית וניל
  • 1/2 כפית אגוז מוסקט
  • 5 מקלות קינמון בינוניים
  • 2 כוכבי אניס בינוניים
  • תפוז
  • אגס
  • 2 תפוחי פינק ליידי

אופן ההכנה

  • 1)

    ראשית, נמזוג לסיר גדול את המצרכים הבאים: יין, ברנדי, סוכר, תמצית וניל, אגוז מוסקט, מקלות קינמון בינוניים וכוכבי אניס בינוניים עד לרתיחה.

  • 2)

    כשהסיר רותח, מכסים אותו עם מכסה ומשבלים כחצי שעה

  • 3)

    נחתוך את כל הפירות לקוביות קטנות ונוסיף לסיר, נבשל 10 דקות נוספות

  • 4)

    נטעם ונתקן את הטעמים (אם יצא חזק מדי ניתן להוסיף מעט מים)

  • 5)

    בסיום הבישול, נמזוג לקנקן (שימו לב שהוא עמיד בחום) ונגיש חם

Leave a comment

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

למתכון הקודם למתכון הבא