מתכון למרגריטה קלאסית

אוכל ביתי בקלות
קוקטייל מרגריטה

זמן הכנה: 5 דקות

זמן בישול:

כמות מנות: 2

אם יש קוקטייל שמצליח לשמור על הפופולריות שלו לאורך השנים, זהו קוקטייל המרגריטה הקלאסי. עם השילוב המושלם של טעמים חמוצים ומתקתקים, המרגריטה היא קוקטייל מרענן שקל לשתות (ואפילו לשתות כמו מים!). המתכון הזה הוא הכי קלאסי שיש, בלי שינויים, בלי תוספות מיוחדות – פשוט המרגריטה המסורתית כמו שהיא צריכה להיות.

טיפים למרגריטה מושלמת:

  • טקילה איכותית: טקילה טובה היא המפתח למרגריטה מצוינת. השתמשו בטקילה בלנקו כדי לקבל את הטעם הקלאסי והנקי של המרגריטה.
  • מיץ ליים טרי: חשוב לסחוט ליים טרי במקום להשתמש במיץ מבקבוק, זה מוסיף הרבה רעננות ועומק טעם.
  • התאמת המלח: אם אתם פחות אוהבים הרבה מלח, אפשר להוסיף רק על חצי מהשפת הכוס, כך שכל אחד יכול לבחור איך לשתות.

אז קדימה, הכינו את המרגריטה הקלאסית ותיהנו מקוקטייל פשוט ומרענן – בדיוק כמו שהוא צריך להיות!

פריסת הדפסה
  • זמן הכנה: 5 דקות
  • כמות מנות: 2

מצרכים

  • 50 מ"ל טקילה
  • 15 מ"ל מיץ ליים
  • 20 מ"ל ליקר טריפל סק
  • 5 קרח
  • פרוסת ליים לקישוט
  • כוס מרגריטה קרה, שהייתה במקרר מספר שעות

אופן ההכנה

  • 1)

    ראשית, נרטיב את החלק העליון של הכוס במעט מים ונטבול בסוכר, זה יגרום לסוכר להידבק לכוס.

  • 2)

    בשיקר, נשים את הקרח יחד עם הטקילה, הטריפל סק ומיץ הליים שלנו

  • 3)

    נשקשק את השייקר במשך כ-20 שניות ונעביר את הקוקטייל לכוס שלנו, ניתן לקשט בפרוסת ליים.

Leave a comment

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

למתכון הקודם למתכון הבא