מתכון לקאפקייקס שוקולד פרווה קל להכנה

אוכל ביתי בקלות
קאפקייקס שוקולד פרווה

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול: 20 דקות

כמות מנות: 20 קאפקייקס

אתם מכירים את הרגע הזה שתם מגיעים למקום חדש ואתם מובכים ולא יודעים איך לשבור את הקרח? תקשיבו לי טוב, קאפקייקס הוא הפתרון בשבילכם. וקאפקייקס שמכינים ב-10 דקות עבודה (והגזמתי) זה בדיוק מה שאתם מחפשים.

המתכון קאפקייקס שוקולד שלפניכם הוא פרווה, כך שתוכלו להגיש אותו בסוף ארוחה כקינוח פרווה טעים שכולם אוהבים -ילדים ומבוגרים. היתרון הענק של הקאפקייקס האלו הוא שהם כל כך יפים בזכות השוקולד צ'יפס ששמים בהם, שאני אפילו לא משקיעה בציפוי חגיגי ומגישה אותם איך שהם, מה שכן, אני תמיד דואגת שיהיו לי בבית כל מיני מנג'טים צבעוניים שאני קונה מעלי עקספרקס והם כבר עושים את עבודת הקישוט עבורי.

המתכון שלפניכם ממש קל, כמו שאנחנו אוהבים, אין פה יותר מדיי מדידות מסובכות ולכן אני ממליצה לכם להכין אותו עם הילדים.

אז יאללה בואו נתחיל להכין את המאפינס שוקולד פרווה הכי טעים שתכינו.

פריסת הדפסה
  • זמן הכנה: 10 דקות
  • זמן בישול: 20 דקות
  • סך הכל זמן: 30 דקות
  • כמות מנות: 20 קאפקייקס

מצרכים

  • 2 כוסות קמח
  • שקית אבקת אפיה
  • 1.5 כוסות סוכר
  • 2 כפות קקאו
  • 2 כפות שוקולית
  • 3 ביצים
  • כוס מים רותחים
  • כוס שמן קנולה
  • 2 כפיות תמצית וניל
  • חופן שבבי שוקולד ציפס פרווה

אופן ההכנה

  • 1)

    נחמם תנור ל180 מעלות, למעלה ולמטה

  • 2)

    בקערה נערבב את כל המרכיבים היבשים: הקמח, הקקאו, השוקולית, הסוכר ואבקת האפיה היטב. מומלץ כמובן לנפות את הקמח, השוקולית והקקאו (מונע גושים)

  • 3)

    בקערה נוספת, נערבב היטב את הביצים, עד שהן יוציא קצף לבן. (2 דקות ערבוב) נוסיף לביצים את תמצית הוניל ונערבב היטב.

  • 4)

    כעת, נאחד את קערת היבשים לתוך הביצים, נוסיף את השמן והמים החמים ונערבב עד שלא יהיו גושים בכלל.

    שימו לב, אנחנו מערבבים רק עד לקבלת עיסה אחידה ללא גושים, אם נערבב יותר מדיי הקאפקייקס יצאו דחוסים מדיי.

  • 5)

    לבסוף, נוסיף את השוקולד צ'יפס שלנו ונערבב עד להטעמה של השוקולד צ'יפס בתערובת.

  • 6)

    בתבנית שקעים, נניח תחתיות קאפקייקס (מנג'טים) ונמלא כל אחד במלית שהכנו, עד לגובה של 3/4 מהשקע

    אנחנו לא ממלאים עד הסוף כי הקאפקייקס יתפחו עוד בתנור.

     

  • 7)

    נכניס לתנר ונאפה 20 דקות

  • 8)

    לאחר 20 דקות, נדקור את הקאפקייקס עם קיסם ונוציא את הקיסם, אם הקיסם יוצא לח עם פירורים לחים מסביב, הקאפקייקס מוכן.

  • 9)

    אם אתם רוצים לצפות את הקאפקייקס, אתם יכולים להמיס במיקרו חצי חבילת שוקולד מריר עם 6 כפות מים חמים או שמנת צמחית כחצי דקה, לערבב היטב עד שיימס ולמזוג מעל הקאפקייקס, אך לא חובה.

Leave a comment

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

למתכון הקודם למתכון הבא