מתכון לפירה בטטה הכי טעים שתאכלו

אוכל ביתי בקלות
מתכון לפירה בטטה

זמן הכנה: 5 דקות

זמן בישול: 25 דקות

כמות מנות: 4

אם תשאלו אותי, פירה בטטה זה הפירה האמיתי, הפירה המוצלח. הפירה שאני הכי אוהבת בקיצור. אין כמו הטעם המתקתק של הבטטה הנימוחה כתוספת לכל ארוחה באשר היא. אני מכורה!
את הפירה בטטה הזה אני מכינה המון שנים כבר, ובאמת שאני לא מבינה איך אנשים לא מבינים שפירה בטטה הוא הפירה היחיד שצריך להכין (טוב נו, קצת נסחפתי, אני אף פעם לא אגיד לא לפירה תפוח אדמה עם כבדים או שניצל קריספי, אבל הבנתם את הפואנטה)

אז קדימה, בואו נכין יחד מתכון לפירה בטטה מושלם שקל להכין

פריסת הדפסה
  • זמן הכנה: 5 דקות
  • זמן בישול: 25 דקות
  • סך הכל זמן: 30 דקות
  • כמות מנות: 4

מתכון לפירה בטטה הכי טעים שיש שמכינים תוך רגע!

מצרכים

  • 4 יחידות בטטה בינונית
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • 1/4 כפית אבקת שום
  • 1 כפית מלח

אופן ההכנה

  • 1)

    נקלף את הבטטות.

  • 2)

    נקח סיר גדול ונעביר אליו את הבטטות, נכסה עם מים חמים וחופן מלח, נביא לרתיחה ונבשל עד שהבטטות מתרככות.

  • 3)

    נסנן את הבטטות מהסיר.

  • 4)

    נמעך היטב את הבטטות, ניתן להוסיף 100-150 גרם חמאה (למי שרוצה חלבי וקצת מושחת) עם התבלינים ונגיש.

Leave a comment

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

למתכון הקודם למתכון הבא