נאגטס מתכון קריספי במיוחד

אוכל ביתי בקלות
נאגטס עוף

זמן הכנה: 20 דקות

זמן בישול: 15 דקות

כמות מנות: 4

אז עם יד על הלב, כשאתם מגיעים למקדונלד'ס, אתם מזמינים נאגטס או המבורגר? במשך שנים לא הבנתי איך אנשים בוחרים בנאגטס על פני המבורגר טעים ומפנק, אבל באיזשהו שלב בחיים, זה השתנה. פתאום מצאתי את עצמי מזמינה אך ורק נאגטס – וזה היה רגע מכונן.

בימי הסגר בתקופת הקורונה, בעלי ואני חיפשנו מתכון לנאגטס ביתי. אחרי מספר ניסיונות כושלים, שכללו שעות עבודה אינסופיות ותוצאות מאכזבות, הבנו שמשהו צריך להשתנות. וכך, הפכנו לזוג משועמם בחל"ת שהכין בכל יום מתכון אחר לנאגטס, עד שהגענו סוף סוף למתכון המדויק. מתכון קליל שמזכיר במדויק את הטעם של הנאגטס של מקדונלד'ס, ועם מינימום מאמץ ומרכיבים.

התוצאה היא נאגטס קריספי מבחוץ, רך וטעים מבפנים, בדיוק כמו שאנחנו אוהבים. עכשיו אני גאה לשתף אתכם במתכון הביתי שלנו לנאגטס, ואני מבטיחה לכם – זה מתכון קליל, מהיר, וטעים להפליא.

נאגטס מתכון
מתכון קל לנאגטס כמו של מקדונלס

למה להכין נאגטס בבית?

היתרון בהכנת נאגטס בבית הוא שאתם יודעים בדיוק מה נכנס פנימה. אתם שולטים על המרכיבים, על השומן, ועל איכות הבשר, וכל זה מבלי לוותר על הטעם הנהדר של הנאגטס המוכר. בנוסף, זה מתכון קל מאוד שלא מצריך זמן רב במטבח – רק 10 דקות של הכנה, וכמה דקות טיגון ויש לכם נאגטס קריספי וטעים להפליא.

המתכון הזה מתאים במיוחד כשמחפשים פתרון מהיר לארוחת ערב לילדים, או כשמתחשק לכם להתפנק במשהו טעים ולא מורכב מדי. הוא כל כך קל, שתוכלו להכין אותו גם באמצע שבוע כשאתם מחפשים נשנוש מהיר וטעים.

איך לשמור את הנאגטס טריים?

אם נשארו לכם נאגטס אחרי הארוחה (מה שסביר שלא יקרה 😉), תוכלו לשמור אותם במקרר בקופסה אטומה עד יומיים-שלושה. כשרוצים לחמם אותם מחדש, אפשר לעשות זאת בתנור בחום נמוך, כדי לשמור על הקריספיות המושלמת. חשוב לא לחמם במיקרוגל, שכן זה יגרום לנאגטס לאבד מהקריספיות שלהם.

אז קדימה, בואו נכין יחד נאגטס קריספי במיוחד – מתכון קל, טעים, ומדויק שאי אפשר לפספס! 😋

פריסת הדפסה
  • זמן הכנה: 20 דקות
  • זמן בישול: 15 דקות
  • סך הכל זמן: 35 דקות
  • כמות מנות: 4

מצרכים

מצרכים לבשר

  • 800 גרם חזה עוף טחון
  • 2 שיני שום
  • 3.5 כפות שמן
  • 2.5 כפות קורנפלור
  • כף מיץ מלימון טרי
  • 3 כפות מים
  • כפית מלח
  • כפית פלפל שחור

מצרכים לבלילה ולציפוי

  • 1/2 כוס קורנפלור
  • 120 גרם קמח תירס
  • 1/2 כוס קמח לבן
  • כפית מלח
  • כפית אבקת אפיה
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • כוס מים
  • 350 גרם פירורי לחם

אופן ההכנה

  • 1)

    נתחיל בהכנת הבשר- במעבד מזון נטחן את כל המרכיבים היטב לעיסה אחידה.

  • 2)

    נכין צלחת עם פרורי לחם.

  • 3)

    ניצור צורות של נגטס מהבשר, נצפה אותם בפירורי לחם ונסדר על נייר אפיה.

  • 4)

    נכין את הבלילה- נקח קערה ונשפוך אליה את כל המרכיבים ונערבב היטב, שימו לב שהמרקם צריך להיות סמיך אז אל תשתמשו בכל המים.

  • 5)

    ביינתים נחמם סיר עם שמן לטיגון.

  • 6)

    כשהשמן חם נטבול את הנאגטס בבלילה שיצרנו ונטגן בשמן עד להשחמה אחידה ויפה.

  • 7)

    נוציא את הנאגטסים המוכנים לרשת טיגון, נמתין שיתקרר ונגיש יחד עם קטשופ, ברביקיו ומיונז.

    אני ממליצה לכם להשתמש ברשת טיגון או מסננת, למי שאין, כי זה הופך את הנאגטס לקריספי ברמות, מכל הצדדים.

Leave a comment

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

למתכון הקודם למתכון הבא