נאגטס מתכון קריספי במיוחד

אוכל ביתי בקלות
נאגטס עוף

זמן הכנה: 20 דקות

זמן בישול: 15 דקות

כמות מנות: 4

עם יד על הלב, כשאתם מגיעים למקדונלדס אתם מזמינים נגאטס או המבורגר? במשך שנים לא הבנתי מי אלו האנשים האלו שמזמינים נאגטס על פני לחמניית המבורגר טעימה ומפנקת, אני לא זוכרת מתי בדיוק זה השתנה, אך באיזשהו שלב בחיים, פתאום התחלתי להזמין אך ורק נאגטס.

באחד מימי הסגר בתקופת הקורונה, היה לבעלי ולי חשק עז לנאגטס מפנק ועשיתי את המתכון הראשון שמצאתי באינטרנט, ותשמעו יצא לי מזעזע שלא נדבר על זה שעבדתי עליו במשך שעתיים לפחות. הודעתי לבעלי שעם כל הכבוד, אני לא מכינה יותר נאגטס ופעם הבאה שהוא רוצה נאגטס, הוא מוזמן ללכת לקנות. הוא כמובן לא התייאש, ויום למחרת הוא נכנס למטבח והכין מתכון אחר, שהלך והשתפר, אך עדין לא היה מושלם. וכך, הפכנו לזוג משועממים בחל"ת שמכינים בכל יום מתכון אחר, משנים פה קצת ומהמתכון של אתמול לוקחים איזה מרכיב שלא היה, עד שהגענו למתכון שלנו, מתכון קל לנאגטס, והטעם- הטעם ממש כמו נאגטס כמו במקדונלדס.

נאגטס מתכון
נאגטס מתכון

התערובת נאגטס שלנו, מאוד מינימלית ולא כוללת רשימת מרכיבים ארוכה שלא נגמרת, וזה דווקא הסוד למתכון מוצלח, במתכונים שהיו יותר מדיי מרכיבים הטעם היה רחוק מאוד מהמקור ושמנו לב שככל שהורדנו בכמות המרכיבים כך הטעם היה דומה יותר למקור וקיבלנו נאגטס כמו של מקדונלדס.

אז חברים, אם אי פעם תהיתם איך מכינים נאגטס, הצטרפו אליי להכין נאגטס מתכון קל, טעים ומדויק!

פריסת הדפסה
  • זמן הכנה: 20 דקות
  • זמן בישול: 15 דקות
  • סך הכל זמן: 35 דקות
  • כמות מנות: 4

מצרכים

מצרכים לבשר

  • 800 גרם חזה עוף טחון
  • 2 שיני שום
  • 3.5 כפות שמן
  • 2.5 כפות קורנפלור
  • כף מיץ מלימון טרי
  • 3 כפות מים
  • כפית מלח
  • כפית פלפל שחור

מצרכים לבלילה ולציפוי

  • 1/2 כוס קורנפלור
  • 120 גרם קמח תירס
  • 1/2 כוס קמח לבן
  • כפית מלח
  • כפית אבקת אפיה
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • כוס מים
  • 350 גרם פירורי לחם

אופן ההכנה

  • 1)

    נתחיל בהכנת הבשר- במעבד מזון נטחן את כל המרכיבים היטב לעיסה אחידה.

  • 2)

    נכין צלחת עם פרורי לחם.

  • 3)

    ניצור צורות של נגטס מהבשר, נצפה אותם בפירורי לחם ונסדר על נייר אפיה.

  • 4)

    נכין את הבלילה- נקח קערה ונשפוך אליה את כל המרכיבים ונערבב היטב, שימו לב שהמרקם צריך להיות סמיך אז אל תשתמשו בכל המים.

  • 5)

    ביינתים נחמם סיר עם שמן לטיגון.

  • 6)

    כשהשמן חם נטבול את הנאגטס בבלילה שיצרנו ונטגן בשמן עד להשחמה אחידה ויפה.

  • 7)

    נוציא את הנאגטסים המוכנים לרשת טיגון, נמתין שיתקרר ונגיש יחד עם קטשופ, ברביקיו ומיונז.

    אני ממליצה לכם להשתמש ברשת טיגון או מסננת, למי שאין, כי זה הופך את הנאגטס לקריספי ברמות, מכל הצדדים.

Leave a comment

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

למתכון הקודם למתכון הבא