קינואה מתכון קל וטעים

אוכל ביתי בקלות
קינואה מתכון בסיסי

זמן הכנה: 30 דקות

זמן בישול:

כמות מנות: 3-4

קינואה ואני זה יחסי אהבה שנאה, אצל בעלי הסיפור אחד, קינואה והוא זה סיפור אהבה אהבה, ארוך שנים. ככה יצא שבגללו התחלתי להכין את המאכל הזה, והרבה. והיום אני משתפת אותו איתכם כאן, מתכון לקינואה אחד אחד, סופר קל ומהיר. אז אם אתם שואלים את עצמכם איך מבשלים קינואה בצורה האופטימלית ביותר, אני כאן כדי לעשות לכם סדר!

אז קדימה, בואו נכין יחד קינואה במתכון בסיסי וקל שהולך איתי כבר שנים!

פריסת הדפסה
  • זמן הכנה: 30 דקות
  • סך הכל זמן: 30 דקות
  • כמות מנות: 3-4

מצרכים

  • כוס קינואה
  • 1.5 כוסות מים חמים
  • 2 כפות שמן זית
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/4 כפית פלפל שחור
  • בצל גדול

אופן ההכנה

  • 1)

    נשטוף, נקלף ונקצוץ את הבצל לקוביות

  • 2)

    נקח סיר ונחמם את השמן, נטגן את הבצל עד להזהבה ונוסיף את התבלינים.

  • 3)

    נוסיף את הקינואה ונערבב היטב למשך דקה.

  • 4)

    נוסיף מים חמים ונערבב. נסגור את הסיר ונבשל על אש נמוכה ל25 דקות.

     

  • 5)

    נכבה את הגז ונמתין 10 דקות כדי שאדי הבישול ירככו את הקינואה (ממש כמו במתכון לאורז פרסי). נעביר לצלחת ונגיש.

Leave a comment

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

למתכון הקודם למתכון הבא