הצ'אי מסאלה הוא משקה חם מסורתי מהמטבח ההודי, העשוי מתה שחור, תבלינים וחלב. המתכון הבא הוא גרסה מהירה של צ'אי מסאלה שיכולה להיות תוספת מושלמת לכל ארוחה הודית שאתם מכינים או סתם שבא לכם משקה חורפי ומנחם.
צ'אי מסאלה מתכון מהיר וטעים
זמן הכנה: 2 דקות
זמן בישול: 8 דקות
כמות מנות: 2
- זמן הכנה
- תיאור
- תמונה
- מצרכים
- אופן הכנה
- הערות
- ערך קלורי
- זמן הכנה: 2 דקות
- זמן בישול: 8 דקות
- סך הכל זמן: 10 דקות
- כמות מנות: 2
מצרכים
- 2 כפיות סוכר
- 1/4 כפית אגוז מוסקט טחון
- 0.5 כפית קינמון
- 3 פרוסות גינגר
- כפית גרגרי תה שחור
- 1.5 כוסות חלב
- 3 זרעי הל
- 3 יחידות ציפורן
- 3 יחידות פלפל אנגלי
- 3/4 כוס מים
אופן ההכנה
- 1)
נשפוך את המים לסיר ואליו נוסיף את כל המצרכים חוץ מהחלב, נרתיח ונוריד מהאש.
- 2)
נוסיף אץ החלב ונחזיר לאש לרתיחה נוספת.
- 3)
נסנן את התכולה עם מסננת ונמזוג לכוסות.