אם אתם מחפשים תוספת בריאה לארוחות שלכם, אבל לא רוצים ללכת על משהו משעמם שכבר אכלתם מאות פעמיים, פעם הבאה שאתם בסופר אני מזמינה אתכם לקנות שעועית ירוקה ארוכה קפואה, ולחזור הביתה בריצה (סתם, לכו לאט ובזהירות) להכין את המתכון הזה!
המתכון לשעועית ירוקה מוקפצת שלי סופר קל להכנה, ותמיד יוצא טעים, מסוג הסלטים שגונבים את ההצגה למנות העיקריות שעל השולחן וגורמים לשאר הצלחות בשולחן להראות חיוורות ומשעממות, כן כן, אני עד כדי כך בטוחה בשעועית הירוקה שלי 😊
אז קדימה, בואו נכין יחד שעועית ירוקה מתכון קל להכנה, ואל תשכחו לחזור אחר כך לספר לי איך יצא 😇✨🤍
נקח את חבילת השעועית ונפשיר אותה בקערה עם מים פושרים.
2)
לאחר ההפשרה נסנן את המים ונחלוט את השעועית במים חמים על ידי הוספת מים חמים לקערה למשך 2 דקות, לאחר 2 דקות נסנן את השעועית, אל תשאירו את השעועית יותר זמן מזה כי היא עלולה לאבד את הקראנצ'יות שלה.
3)
נקלף ונחתוך את שיני השום לרצועות דקות,
4)
בווק או מחבת עם שמן, נטגן את השום למשך דקה על אש גבוהה תוך ערבוב מתמיד כדי שלא יישרף.
5)
נוסיף את השעועית ונערבב יחד עם המלח והפלפל, נוסיף את הסילאן ונערבב שוב.