איך מכינים ג’חנון קפוא?

אוכל ביתי בקלות
מתכון לג'חנון

זמן הכנה: 1 שעה

זמן בישול: 9 שעות

כמות מנות: 4

ג'חנון קפוא הוא פתרון מושלם למי שרוצה להנות מהטעם המנצח והמושלם של הג'חנון רק בלי לעמוד במטבח ולגלגל בצקים במשך שעות. לפני מספר חודשים העלאתי מתכון להכנת ג'חנון אמיתי (כולל הכנת הבצק) אבל הבעיה שלי עם המתכון הזה היא שבאתר אני משתדלת לעלות רק מתכונים קלים ופשוטים להכנה, כאלו שתמיד מצליחים ויוצאים טעים לכולם והכנ ת ג'חנון מאפס זה ממש לא פשוט, ובטח שלא מהיר. לכן – היום אני מתקנת את הטעות ההיא ומעלה לכם מתכון סופר קל להכנה, של ג'חנון קפוא, כל מה שאתם צריכים לעשות הוא לקנות ג'חנון קפוא בסופר וסיר ג'חנון שניתן למצוא בכל החנויות המתמחות בכלי מטבח ואפילו בחלק מהסופרים.

אני ממליצה לכם לאכול את הג'חנון שלכם עם רסק וביצה כמו מקצוענים.

פריסת הדפסה
  • זמן הכנה: 1 שעה
  • זמן בישול: 9 שעות
  • סך הכל זמן: 10 שעות
  • כמות מנות: 4

מתכון לג'חנון קפוא הכי קל שיש

מצרכים

  • 1 חבילה ג'חנון קפוא
  • 100 גרם מרגרינה
  • 2 כפיות סוכר חום

אופן ההכנה

  • 1)

    קודם כל נוציא את הג'חנון מהמקפיא שיפשיר- כשעה.

  • 2)

    נקלית את התנור ל-100 מעלות.

  • 3)

    לאחר ההפשרה נחתוך כל ג'חנון ל-2.

  • 4)

    נקח סיר ג'חנון ונשמן אותו מכל הצדדים בעזרת המחמאה.

  • 5)

    נניח שכבה של ג'חנונים בסיר, נפזר כפית סוכר, נניח שכבה נוספת ונפזר שוב כפית סוכר.

  • 6)

    נסכור במכסה ונכניס את הסיר לתנור, נאפה למשך 9 שעות.

  • 7)

    כשנשארת שעה בלבד נגביר את הטמפ' ל-160 כדי לקבל צבע חום ומהמם.

Leave a comment

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

למתכון הקודם למתכון הבא