סלט בורגול הוא סלט שמגיע אלינו מהמטבח הערבי והוא משתלב נפלא בכל ארוחה, בין אם מדובר בארוחת חג כבדה, על האש מפוצץ או ארוחת גבינות מפנקת. כף או שתיים מהסלט בסיום הארוחה ותרגישו רעננים ומתוקים. אני אוהבת להכין את המתכון הזה ביום שישי בכמות גדולה, ככה הוא נשאר גם לתחילת השבוע כתוספת לארוחות השונות. ויש לי סוד – הוא הכי טעים אחרי כמה ימים (או שעות) שהטעמים השונים הופכים לטעם אחד יחיד ומיוחד.
יש הרבה שמכירים את הסלט כסלט טבולה וזה בדיוק אותו הדבר אז זה מעולה – המתכון לסלט טבולה זהה למתכון לסלט בורגול 🙂
אז קדימה, בואו נכין יחד מתכון לסלט בורגול טעים וקל להכנה ❤️