בראוניז שוקולדי בטירוף

אוכל ביתי בקלות
בראוניז קל להכנה

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול: 25 דקות

כמות מנות: תבנית 20*20

לפניכם המתכון האהוב ביותר על בעלי, שהוא אחד מהאנשים האלו שנמצאים בדיאטה מתמדת, ולכן אני מכינה לו את העוגה הזו בכל פעם שהוא עומד בפני מאורע מרגש בחיים והוא תמיד אוכל את הבראוניז בשקיקה ולא מוכן להתחלק איתה עם אף אחד.

המתכון הזה קל להכנה ומהיר, גם בזמני האפייה שלו וגם בזמני ההכנה שלו בפועל. רק אל תוותרו על השלב האחרון – לתת לעוגה להתקרר לגמרי לפני החיתוך, הטעם שמתקבל שונה לחלוטין.

פריסת הדפסה
  • זמן הכנה: 10 דקות
  • זמן בישול: 25 דקות
  • כמות מנות: תבנית 20*20

Ingredients

מצרכים

  • 100 גרם חמאה
  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 100 גרם שוקולד חלב קצוץ גס
  • 3 ביצים L
  • 1 חלמון
  • 150 גרם סוכר
  • 3/4 כפית מלח
  • 70 גרם קמח
  • 3 כפות אבקת קקאו

אופן ההכנה

  • 1)

    קודם כל, נחמם תנור ל-170 מעלות ונשמן את תבנית הבראוניז שלנו.

  • 2)

    בקערה, נניח את החמאה והשוקולד המריר (בלבד בלי השוקולד חלב) ונחמם במיקרו למשך 40 שניות, נערבב היטב עד שנקבל עיסה חלקה.

    אם יש צורך נחזיר למיקרו לעוד מספר שניות.

  • 3)

    נוסיף את הסוכר והמלח ונערבב.

  • 4)

    כעת, נוסיף את הביצים, ביצה אחר ביצה, ולבסוף גם החלמון. בין ביצה לביצה נטרוף את הבלילה היטב.

  • 5)

    נוסיף את הקמח המנופה והקקאו, נערבב רק עד איחוד המרכיבים.

  • 6)

    נוסיף את חתיכות השוקולד החלב שהשארנו בצד ונערבב מעט, עד שהשוקולד יתפזר בבלילה.

  • 7)

    נוסיף את הבלילה לתבנית וניישר אותה.

  • 8)

    נאפה במשך 22 דקות – או עד שהשוליים של העוגה יהיו יציבים והמרכז רוטט מעט

  • 9)

    מומלץ לתת לעוגה להתקרר לחלוטין לפני ההגשה.

Leave a comment

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

למתכון הקודם למתכון הבא