מוקפץ הוא תמיד מנה שמביאה איתה שמחה לשולחן, ואין ספק שהמתכון הזה למוקפץ בקר הוא אחד מהטובים ביותר! מדובר במנה שמורכבת מחתיכות בשר בקר רכות ועסיסיות, ירקות פריכים, ורוטב סודי ומיוחד שמשדרג את המנה כולה. התוצאה היא מנה עשירה, צבעונית, וטעימה בטירוף שמתאימה לכל ארוחה – החל מארוחות ערב קלות ועד ארוחות סופ"ש מפנקות.
מה שמיוחד במנה הזו הוא האפשרות לגוון ולהוסיף ירקות שאתם אוהבים, כך שהיא מתאימה לכל טעם והעדפה אישית. אני אישית אוהבת להוסיף קצת חריפות למנה, אבל כמובן שאפשר לוותר על הפלפל החריף אם אתם לא חובבים חריף, או אם ילדים אוכלים איתכם.
למה להכין את המתכון למוקפץ בקר הזה?
המוקפץ הוא מנה מושלמת בזכות השילוב של מהירות הכנה עם טעמים נפלאים. מדובר במנה בריאה, מלאה בחלבונים וירקות, שמכינים במהירות יחסית – תוך פחות מ-30 דקות יש לכם ארוחה שלמה, טעימה ומשביעה. המנה הזו גם גמישה מאוד – אפשר לשחק עם הירקות והתיבולים לפי הטעם האישי, ולהכין אותה חריפה או עדינה יותר לפי העדפה.
איך לאחסן את השאריות?
אם נשארו לכם שאריות מהמוקפץ, תוכלו לשמור אותן בקופסה אטומה במקרר למשך יומיים-שלושה. את המוקפץ ניתן לחמם במחבת עם מעט שמן על חום נמוך כדי להחזיר אותו לחיים בלי לייבש את הבשר והירקות. אפשר גם להגיש את השאריות עם אטריות או אורז – זה הופך את הארוחה לחדשה ורעננה.
אז קדימה, בואו נכין יחד את המנה המדהימה הזו – מוקפץ בקר מהיר, טעים ועשיר בטעמים שמיועד לכל אוהבי האוכל המוקפץ! 😊