עוגת אוראו פרווה

אוכל ביתי בקלות
עוגת אוראו מתכון

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול: 18 דקות

כמות מנות: 8

אם יש עוגה שאני אוהבת באמת, זו עוגת אוראו פרווה (אני אומרת את זה על כל מתכון כאן, אבל מה אני אעשה) העוגה הזו קלה להכנה וממש מרשימה. הכיף הוא שהיא עוגה מצוינת למי מחפש עוגה פרווה לאירועים כמו על האש או אפילו ארוחת חג חגיגית ומחפש עוגה שהיא מספיק מרשימה ואף אחד לא ירגיש שיש בה תחליפי חלב, עוד יתרון בולט זה שהיא טבעונית לגמרי – ככה שבאמת כולם יכולים להנות ממנה!

העוגה הזו, כשמכינים אותה בתבנית עגולה (קוטר 24 ס"מ) יוצאת מאוד מרשימה ומיוחדת, ואני מבטיחה לכם שאף אחד לא יאמין שהכנתם אותה ב-10 דקות עבודה בסה"כ. אני אומרת לכם – אני אוהדת ענקית של המתכון הזה, זה פשוט מתכון לגזור ולשמור, ולהכין המון 😊

אז קדימה, בואו נכין יחד עוגת אוראו פרווה קלה להכנה וטעימה 😋

פריסת הדפסה
  • זמן הכנה: 10 דקות
  • זמן בישול: 18 דקות
  • סך הכל זמן: 40 דקות
  • כמות מנות: 8

מצרכים

לבסיס העוגה

  • 16 יחידות עוגיות אוראו
  • 2 כפות שמן קוקוס, (ניתן להשתמש גם במחמאה מומסת)

שכבת הקרם

  • 3 מיכלי שמנת צמחית
  • 2 קופסאת אינסטנט פודינג, (160 גרם)
  • 16 יחידות עוגיות אוראו

לקישוט

  • 4 עוגיות אוראו

אופן ההכנה

  • 1)

    בעזרת מעבד מזון, נטחן את העוגיות (16 עוגיות) עד לקבלת מרקם של פירורים.

  • 2)

    נוסיף את שמן הקוקוס שלנו ונערבב היטב (או מחמאה, אפשר גם שמן אם אין לכם אף אחד מאלו זו כמות מאוד קטנה ולא נרגיש את הטעם)

  • 3)

    בעזרת לקקן, נשטח את המלית שיצאה לנו בתבנית שלנו, שימו לב ליצור שכבה אחידה ויפה.

  • 4)

    נניח את התבנית שלנו במקפיא לכ-20 דקות, או עד שהפירורים יתייצבו לגמרי ויהפכו למקשה אחת

  • 5)

    כעת, נכין את שכבת הקרם: ראשית, נטחן את עוגיות האוראו (16 עוגיות) בפולסים קצרים, לקבלת חתיכות עוגיות גסות (כמו בתמונה)

  • 6)

    נערבב במיקסר את השמנת הצמחית יחד עם האינסטנט פודיניג שלנו על לקבלת קצפת יציבה

  • 7)

    נוסיף את העוגיות לקרם ונערבב בעדינות, עם לקקן בתנועות קיפוליות עדינות.

  • 8)

    כעת, נוסיף את הקרם שלנו על שכבת הבסיס שהכנו מקודם, בעזרת לקקן נשטח את החלק העליון של העוגה, שיהיה ישר.

  • 9)

    את העוגיות שהשארנו בצד לקישוט, נחצה ל-2 (לא חייב להיות סימטרי)  ונניח במרווחים שווים מעל העוגה

  • 10)

    נכניס את העוגה למקפיא להתייצבות, מינימום 3 שעות.

    אם אתם בוחרים להשאיר אותה יותר זמן מזה, תדאגו להוציא אותה כ-30 דקות לפני ההגשה כדי שהיא תפשיר מעט.

  • 11)

    אחרי שהפשרנו את העוגה נשמור אותה במקרר

Leave a comment

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

למתכון הקודם למתכון הבא