אין אחד שלא אוהב עוגת גבינה פירורים טעימה ועסיסית, ובדיוק בגלל זה היא העוגה הגו-טו שלי, במיוחד כשמדובר בקינוח לארוחת חלביות או כשחברים באים לקפה של צהרים ואני רוצה להגיש להם עוגה זריזה שהם בטוח יואהבו.
המתכון הזה מלווה אותי כבר שנים, עוד מהילדות שלי, הוא מתכון נפלא וקל להכנה, שתמיד מצליח ויוצא מעדן, ובכלל כל הכיף בעוגה הזו שלא צריך להסתבך יותר מדיי, דווקא הפשטות שלה הופכת אותה לכך כך מוצלחת וטעימה.
אז קידמה, למה את מחכים? בואו נכין יחד מתכון של עוגת גבינה פירורים מושלמת!
גרידת לימון לקישוט,, לא חובה - אפשר להחליף בסוכריות צבעוניות, שוקולד גרוס וכו.
אופן ההכנה
1)
נתחיל בהכנת תחתית העוגה- טוחנים את הביסקוויטים במעבל מזון יחד עם החמאה. למי שאין מערבל מזון אפשר לשבור את הביסקוויטים ידנית, נמיס את החמאה במיקרו ונערבב יחד.
2)
נסדר חצי מהמחית של הביסקוויטים על תחתית תבנית אינגליש קייק, נשטח ונכניס ל 5-10 דקות במקפיא.
3)
ביינתים נערבב בקערה את הגבינה והסוכר.
4)
בקערה נפרדת נקציף את השמנת עם הפודינג עד שנקבל מרקם יציב.
5)
נאחד את הקערות- נעביר את הגבינה לקערה עם הקצפת בתנועות קיפול.
6)
נשפוך את המלית שהכנו לתבנית עם הביסקוויטים ונשטח. נוסיף מעל את חצי המחית שנשארה לנו של הביסקוויטים ניתן גם לגרד באמצעות פומפייה מעט שוקולד.
7)
נכניס למקרר ללפחות 5 שעות עד שהעוגה תתיצב (כמה שיותר יותר טוב).