מתכון למאפינס תפוזים פרווה טעים

אוכל ביתי בקלות
תמונה של מאפינס תפוזים פרווה מוכנים

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול: 20 דקות

כמות מנות: 10

מאפינס תפוזים הוא מסוג הדברים שתמיד מצליחים, ותמיד טעימים, הוא סופר קליל והטעם שלו נטרלי, אך עם זאת, בזכות התפוזים הוא סופר רך וטעים. מסוג הדברים שתמיד מצליחים, כבר אמרתי?

את המתכון הזה אני אוצרת בחוברת המתכונים שלי כבר המון שנים, ואיכשהו למרות שהוא פשוט ויחסית באנלי אני תמיד מוצאת את עצמי חוזרת להכין אותו שוב ושוב.

אז קדימה, בואו נכין יחד מאפינס תפוזים טעים בטירוף!

פריסת הדפסה
  • זמן הכנה: 10 דקות
  • זמן בישול: 20 דקות
  • סך הכל זמן: 30 דקות
  • כמות מנות: 10

מצרכים

  • ביצה XL, (או 2 ביצים M)
  • 1/3 כוס סוכר
  • 1/3 כוס שמן
  • 1/2 כוס מיץ תפוזים
  • כוס קמח תופח

אופן ההכנה

  • 1)

    נחמם תנור ל-180 מעלות

  • 2)

    במיקסר, נערבב את ה ביצים יחד עם הסוכר עד שנקבל בלילה תפוחה

  • 3)

    נוסיף את השמן ומיץ התפוזים תוך כדי ערבוב

  • 4)

    לבסוף, נוסיף את הקמח ונערב עד לקבלת תערובת חלקה ללא גושים

  • 5)

    ניצוק את התערובת לתבנית שקעים משומנת או עם עטרות נייר, עד לגובה של 3/4 מגובה השקע, כי המאפינס תופחים בזמן האפייה.

  • 6)

    נכניס לתנור למשך 20 דקות, עד שהמאפינס מזהיבים ומכנסים קיסם למרכז המאפינס והוא יוצא יבש.

Leave a comment

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

למתכון הקודם למתכון הבא