מתכון למלבי פרווה – ב-4 צעדים פשוטים

אוכל ביתי בקלות
מלבי מתכון חלבי קל

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול: 5 שעות

כמות מנות: 10

איך אני אוהבת מלבי קר אחרי ארוחה כבדה או בתור נשנוש של אחרי הצהריים, זה בכלל לא משנה, מלבי תמיד בא בטוב. המתכון שלפניכם, הוא המתכון למלבי המושלם ביותר שנתקלתי בו! הוא כל כך מושלם שאני מכינה אותו גם כשאני לא חייבת להכין מלבי פרווה, פשוט כי הוא יותר טעים לי מהמלבי שמנת ותקשיבו, קינוח שטעים יותר בגרסת הפרווה שלו זה הישג מטורף מבחינתי!

ומה הקטע? שתוך כדי שאני רושמת את המתכון של המלבי הזה באתר, אני קולטת שהוא בכלל טבעוני – איזה כיף! פעם הבאה שמיכל חברה שלי מגיעה לביקור אני מכינה (תמיד היא כועסת עליי שאני מכינה דברים טעימים אבל לא פרווה).

המתכון למלבי פרווה שלי מתבסס על קרם קוקוס אבל אל דאגה, אם אתם לא אוהבים קוקוס – אחרי שהמלבי מוכן לא מתקבל טעם של קוקוס. ובכל זאת, אם אתם ממש סולדים מקוקוס, אתם יכולים להחליף אותו ב-400 מ"ל שמנת צמחית ולהוסיף עוד כף של קורנפלור.

פריסת הדפסה
  • זמן הכנה: 10 דקות
  • זמן בישול: 5 שעות
  • סך הכל זמן: 5 שעות 10 דקות
  • כמות מנות: 10

מצרכים

  • פחית קרם קוקוס
  • כף סוכר
  • 2 שקיות סוכר וניל
  • 400 מ"ל מים קרים
  • 2 1/2 כפות גדושות קורנפלור
  • 2 כפות מי ורדים-, תקראו את ההערה בתחתית המתכון לפני

אופו ההכנה

  • 1)

    בסיר שנניח על אש בינונית, נערבב את כל המצרכים בעזרת מטרפה, כדי למנוע גושים. עד שהמסה הופכת סמיכה מאוד, זה לוקח ל-5 דקות.

  • 2)

    נסיר את הסיר מהאש ונמזוג את המלבי החם לכוסות אישיות

  • 3)

    כשהבלילה תתקרר, נכניס למקרר ל-5 שעות כדי שהמלבי יתייצב.

  • 4)

    נמזוג מי ורדים ותוספות שאוהבים ונגיש

הערות

  • בקשר למי ורדים, מודבר על מי ורדים מדוללים שקונים בסופר בבקבוק גדול, אם יש לכם תמצית מי ורדים (שמגיע בבקבוק קטן בדרך כלל) מדובר על מי ורדים מאוד מאוד מרוכזים, במקרה כזה נשים 5-6 טיפות וזהו.
  • אם אתם לא אוהבים תמצית מי ורדים בכלל, אתם יכולים להמיר אותה לתמצית וניל איכותית – יוצא מעדן!
  • רעיונות לתוספות: קוקוס, בוטנים טחונים, פיסטוק, שברי עוגיות וכו.
  • אם אין לכם קרם קוקוס, אתם יכולים להחליף אותו בשמנת צמחית + להוסיף עוד כף של קורנפלור.

Leave a comment

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

למתכון הקודם למתכון הבא