הכנתם אגרול ואתם מחפשים מתכון לרוטב חמוץ מתוק? מזל שהגעתם לכאן כי יש לי את המתכון לרוטב חמוץ מתוק במיוחד לאגרולים הכי טעים ופשוט בעולם! אזהרת התמכרות קשה לפניכם.
רוטב חמוץ מתוק לאגרול מתכון ב-2 שלבים בלבד!
זמן הכנה: 5 דקות
זמן בישול: 5 דקות
כמות מנות:
- זמן הכנה
- תיאור
- תמונה
- מצרכים
- אופן הכנה
- הערות
- ערך קלורי
- זמן הכנה: 5 דקות
- זמן בישול: 5 דקות
- סך הכל זמן: 10 דקות
מצרכים
- 2 כפות קטשופ
- כף סויה
- 0.5 כף דבש
- 0.5 כף סילאן
- 2 כפות מיץ מלימון טרי
- כף חומץ
- 2 כפות מים חמים
- כף שום כתוש
- מעט גינג'ר קצוץ
- כף רוטב צילי חריף
אופן ההכנה
- 1)
נשפוך את כל המצרכים יחד בסיר קטן ונבשל על אש קטנה למשך 2-3 דקות עם ערבוב מתמיד.
- 2)
נעביר את הרוטב לקערית ונאכל יחד עם האגרולים שהכנו.