מתכון לפצפוצי אורז עם שוקולד שאתם חייבים להכין!

אוכל ביתי בקלות
מתכון לפצפוצי אורז עם שוקולד

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול:

כמות מנות: 40

ארבעה מרכיבים ויש לכם פצפוצי אורז קריספים מצופים בשוקולד שפשוט אי אפשר להפסיק לאכול ושלא תגידו שלא הזהרתי!

המתכון הבא הוא מתכון ממש פשוט, שאפשר להכין עם הילדים בקלות, וככה על הדרך לעודד אותם לאכול מתוקים קצת יותר בריאים (בטח שמשווים את זה לכדורי שוקולד רגילים).

אתם יכולים להשתמש בשוקולד חלב לגרסה המתוקה, או בשוקולד מריר לגרסה הבוגרת יותר, אבל אני בכלל אוהבת לשלב חצי-חצי, כי ככה מתקבל טעם מתוק עדין.

פריסת הדפסה
  • זמן הכנה: 10 דקות
  • סך הכל זמן: 1 שעה
  • כמות מנות: 40

מצרכים

  • 2 כוסות פצפוצי אורז
  • 2 כפות שמן קנולה
  • 2 כפיות מים חמים
  • 200 גרם שוקולד , איזה שאתם אוהבים
  • כף חמאה

אופן ההכנה

  • 1)

    נשבור את השוקולד לחתיכות גדולות בקערה ונשים בה את החמאה יחד עם המים החמים, נכניס למיקרו לדקה, נוציא ונערבב היטב, אם עדין יש גושים, נכניס לחצי דקה נוספת.

  • 2)

    נקח את פצפוצי האורז, ניצור כדורים ונטבול אותם בקערת השוקולד הנמס, במידה והשוקולד מתקרר תחזירו למיקרו לחצי דקה.

  • 3)

    נסדר את פצפוצי האורז הטבולים בשוקולד במנג'טים ונכניס לקופסא ולמקרר לשעה.

Leave a comment

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

למתכון הקודם למתכון הבא