ארבעה מרכיבים ויש לכם פצפוצי אורז קריספים מצופים בשוקולד שפשוט אי אפשר להפסיק לאכול ושלא תגידו שלא הזהרתי!
המתכון הבא הוא מתכון ממש פשוט, שאפשר להכין עם הילדים בקלות, וככה על הדרך לעודד אותם לאכול מתוקים קצת יותר בריאים (בטח שמשווים את זה לכדורי שוקולד רגילים).
אתם יכולים להשתמש בשוקולד חלב לגרסה המתוקה, או בשוקולד מריר לגרסה הבוגרת יותר, אבל אני בכלל אוהבת לשלב חצי-חצי, כי ככה מתקבל טעם מתוק עדין.
נשבור את השוקולד לחתיכות גדולות בקערה ונשים בה את החמאה יחד עם המים החמים, נכניס למיקרו לדקה, נוציא ונערבב היטב, אם עדין יש גושים, נכניס לחצי דקה נוספת.
2)
נקח את פצפוצי האורז, ניצור כדורים ונטבול אותם בקערת השוקולד הנמס, במידה והשוקולד מתקרר תחזירו למיקרו לחצי דקה.