צלי כתף זה מרכיב טריקי, מצד אחת הוא דיי יקר (בקלות עובר את המאה ש"ח לחתיכה) ומצד שני, קל מאוד להרוס אותו ולייבש את הבשר. הרבה חברות מספרות לי שאין נמנעות מלהכין אותו כי הן מפחדות להוציא סכום כזה על מאכל שלא יצא טעים, אבל לא עוד, בדיוק בגלל החשש הזה התיישבתי לכתוב את המתכון הזה באתר, הוא קל להכנה, טעים בטירוף והכי חשוב – אף פעם לא יוצא יבש.
תשמעו, למרות שיש פה 7 שעות בישול לפחות, מבחינת זמן העבודה שלכם, מדובר על 10 דקות בקושי, זה המתכון הכי שגר ושכח שיש, לעסות את הבשר עם הרוטב ולזרוק לתנור, התנור כבר יעשה את השאר.
מתכון שמתאים במיוחד לחגים ולימים שמארחים אורחים חשוב, תודו לי אחר כך. קדימה, בואו נכין ביחד מתכון לצלי כתף ממכר עם חרדל ודבש.