יש מישהו שלא אוהב פלאפל? אני עוד לא פגשתי אחד כזה, זה מאכל כל כך אהוב, והקטע הכי מדהים בו שהוא מתאים לכולם – לאוכלי כל, לצמחוניים, לטבעוניים ולצליאקים, והיופי הוא, שמרוב שהוא עשיר בטעמים אף אחד לא ירגיש שהכנתם משהו "בכוח" כדי שיתאים לכולם. ובדיוק בגלל זה, בחרתי בפלאפל כמתכון החדש שעולה לאתר.
יש הרבה גרסאות כשזה מגיע למתכון פלאפל ולשאלה ממה עשוי פלאפל, יש כאלו שבוחרים לשים בפנים פירורי לחם או פרוסות לחם רטוב, כאלו ששים המון ירק וכאלו שנמנעים, אך המתכון שכאן, הוא מתכון שהולך איתי שנים רבות והוא מתכון מינימאלי מאוד. מה זה אומר? זה אומר שאין בו חידוש מרגש, יש בו כל מה שאמור להיות בכדור פלאפל טעים וזהו, בלי חידושים, בלי המצאות ובלי קיצורי דרך מיותרים (תוך עשר דקות הבלילה תהיה מוכנה לטיגון)
מכשיר להכנת כדורי פלאפל
ניתן להכין את כדורי הפלאפל ביד, פשוט לכדרר כדורים מהבלילה ולהכניס לשמן החם, אך כמובן שהיום יש פתרונות שיעזרו לנו לזרז את מלאכת הכדרור, אחד מהם הוא המכשיר להכנת כדורי פלאפל, מכניסים אותו לבלילה לוחצים עליו והופ משליחים (בעדינות) לשמן החם. את המכשיר ניתן להזמין בעלי אקספרס (לחיצה על התמונה תעביר אתכם לדיל) או בחנויות האפייה המתמחות.
שימו ❤️ הכמויות במתכון, מהמתכון הזה יצאו לכם כ-20 כדורי פלאפל, שזה מספיק לכ-4-5 מנות פלאפל, אז אל תתביישו להכפיל כמויות, בהתאם לכמות האנשים שאוכלים.
אז לכל מי שתוהה איך מכינים פלאפל, בואו נכין ביחד את הפלאפל מתכון קל והכי טעים שיש!