ספגטי טוניסאי חריף – מקרונה בסלסה

אוכל ביתי בקלות
מקרונה בסלסה- ספגטי טוניסאי חריף

זמן הכנה: 20 דקות

זמן בישול:

כמות מנות:

כטוניסאית, אחד המתכונים האהובים עליי הוא מקרונה בסלסה, מדובר על פסטה (בדרך כלל ספגטי) ברוטב עגבניות פיקנטי (או חריף, לפי מה שאתם אוהבים) טעים טעים. המנה הזו יכולה להיות תוספת לצד ארוחת צהרים/ערב או ארוחה בפני עצמה. ולא משנה מה – תמיד היא באה בטוב.

אני אוהבת לאכול מקרונה בסלסה בימי שבת בערב, כשאין כוח להכין משהו מסובך מדיי, או כמובן – לצד שניצל פריך וטעים.

זה המקום להודות לאתר וקבוצת הפייסבוק הנפלאה אוכל טוניסאי מבית אמא, ששיתפו איתנו את המתכון הזה באהבה.

אז קדימה, בואו נתחיל בהכנה!

פריסת הדפסה
  • זמן הכנה: 20 דקות

מצרכים

  • 2 פלפלים ירוקים
  • 3 עגבניות בינוניות
  • חצי ראש שום
  • שליש כוס שמן
  • כוס מים
  • 150 גרם רסק עגבניות
  • חבילה פסטה ארוכה (ספגטי)
  • כפית פלפל שחור גרוס
  • כף מלח
  • כף פפריקה חריפה

אופן ההכנה

  • 1)

    ניקח את השום נקלף ונפרוס לרצועות

  • 2)

    נשטוף את העגבניות והפלפלים, נחתוך אותם לקוביות

  • 3)

    ניקח סיר ונבשל את הפסטה עם מים חמים ומלח עד שתהיה כמעט מוכנה

  • 4)

    בינתיים, ניקח מחבת נוסיף את השמן ונטגן את השום יחד עם הפלפלים, הפפריקה והעגבניות

  • 5)

    נוסיף את הרסק ונערבב היטב, לאחר מכן נוסיף את המים, נערבב ונבשל כ-8 דק'

  • 6)

    נסנן את הפסטה מהסיר ונוסיף אותה למחבת עם הרוטב, נערבב היטב ונבשל ל3 דקות (מי שאוהב חריף מאוד יכול להוסיף כף הריסה טוניסאית ולערבב אותה יחד).

     

Leave a comment

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

למתכון הקודם למתכון הבא