צ'ימיצ'ורי תמיד בא בטוב, הוא מתאים לכל ארוחה בשרית, ליד מאפים, דגים או סתם שבא לנו קצת חריף. המתכון שלפניכם הוא מתכון קל בטירוף, משמונה מרכיבים שבטוח יש לכם כבר בבית.
צ'ימיצ'ורי הגיע אלינו מהמטבח הארגנטינאי, ולמרות שכל אחד מכין אותו שונה מעט, הבסיס תמיד נשמר, המון ירוקים, שום ושמן זית. השוני בין המתכונים הוא בדרך כלל התבלינים שמוסיפים וסוג הירק שמשתמשים בו, וזה גם המקום לציין שאם אין לכם מספיק פטרוזיליה אתם יכולים להוסיף כוסברה במקום והטעם לא יפגע (להפך..).
כמה זמן אפשר לאחסן רוטב צ'ימיצ'ורי ביתי?
אם תאחסנו את הצ'ימיצ'ורי שהכנתם בצנצנת נקיה או קופסא אטומה במקרר, הוא יכול להישמר שבוע. שימו לב שאחרי יומיים במקרר הצבע הירוק העז של הירוקים ידהה, זה לא אומר שהצ'ימיצ'ורי התקלקל זה פשוט התגובה של הירוקים למקרר.