סלט קולסלאו הוא אחת ההפתעות של שולחן שישי או כל ארוחת "על האש." אין מצב שהסלט הזה לא יהיה על השולחן שלי, והאמת? אני בטוחה שגם אצלכם הוא יהפוך מהר מאוד לאחד המועדפים. מדובר בסלט שהוא לא רק טעים, אלא גם קל להכנה, קראנצ'י ומלא בטעמים מרעננים. אחרי ארוחה כבדה, כמו על האש, הוא ממש פועל כ"קינוח" שמנקה את הפה ומחזיר אתכם לקו הסיום של הארוחה עם טעם טוב.
למה דווקא הגרסה הקלאסית?
יש הרבה גרסאות לקולסלאו, ונתקלתי במתכונים שמוסיפים תפוח ירוק או ירקות נוספים כדי להכניס טוויסט מעניין לסלט. אני תמיד בעד לגוון ולנסות דברים חדשים, אבל דווקא במתכון הזה, אני מעדיפה לשמור על הקלאסיקה. למה? כי כשמוסיפים תפוח או ירקות אחרים, אורך חיי המדף של הסלט מתקצר משמעותית. בלי תוספות מיותרות, הסלט נשמר מצוין במקרר גם יומיים – פתרון מושלם להכנה מראש לפני ארוחה חגיגית או מפגש חברים.
קראנצ'יות מושלמת – ההנאה האמיתית
הסלט קולסלאו מביא איתו את הקראנצ'יות שאנחנו כל כך אוהבים, במיוחד כשמגישים אותו מיד אחרי ההכנה. זה סלט שאי אפשר להפסיק לאכול, וכל נגיסה מלאה בטעם מרענן ומשביע. אז אם אתם מחפשים סלט קליל, טעים ובריא שתמיד יקבל מחמאות – זה המתכון שלכם.
קדימה, תוך חמש דקות יש לכם סלט מושלם לכל ארוחה!