בורגול הוא מאכל סופר טעים וקליל להכין, והשוס הוא שבכלל לא צריך לבשל אותו, מכינים אותו בקערה עם מים חמים ותוך מספר דקות והמנה שלכם מוכנה.
מתכון לבורגול קל ומהיר
זמן הכנה: 5 דקות
זמן בישול: 35 דקות
כמות מנות: 2
- זמן הכנה
- תיאור
- תמונה
- מצרכים
- אופן הכנה
- הערות
- ערך קלורי
- זמן הכנה: 5 דקות
- זמן בישול: 35 דקות
- סך הכל זמן: 40 דקות
- כמות מנות: 2
מצרכים
- כוס בורגול
- 1/2 כפית מלח
- 1/4 כפית פלפל שחור
- כוס מים רותחים
אופן ההכנה
- 1)
נשפוך את הבורגול למסננת ונשטוף אותו היטב מתחת לברז.
- 2)
נעביר לקערה, שים מלח ופלפל ונערבב. נוסיף מים חמים, נערבב שוב ונכסה במגבל/ ניילון נצמד למשך 40 דקות.
- 3)
לאחר 40 דקות נערבב את הבורגול עם מזלג כדי לפתתוח את כל הגרגרים ונגיש.