וופל בלגי היא מנת שחיתות שאני אוהבת להכין מדי פעם, היא כל כך מנחמת וטעימה, בין אם זו ארוחת בוקר משפחתית ביום חופש או כקינוח לארוחה חגיגית, אני אוהבת להגיש לכל אחד וופל, עם קצפת פירות טריים או כף גלידה טעימה, ואם תשאלו אותי איך הכי טעים לאכול את הוופל בלגי שלי – אני אוהבת את הוופל בלגי שלי עם מייפל איכותי.
איך אפשר להכין וופל בלגי בלי מכונה?
לצערנו, התבנית של הוופל בלגי היא זו שנותנת לו את אפקט הקרספיות, מבלי שימוש בתבנית אנחנו נקבל לא יותר מפנקייק (ובמקרה כזה אל תוותרו על המתכון לפנקייקים השמנמנים שלי). אבל איך בכל זאת אפשר להכין וופל בלגי ללא שימוש במכונה? בעזרת תבנית פשוטה וזולה מאלי אקספרס כמובן.
בקערה נוספת נערבב היטב את הרטובים- חמאה מומסת, ביצים, חלב ותמצית ווניל.
5)
נכין בלילה להכנת וופל בלגי- נערבב את 2 הקערות יחד, מומלץ להעביר התערובת הרטובה ליבשה בהדרגה ותוך כדי ערבוב.
6)
אם אתם מכינים את הוופל בלגי עם טוסטר וופל בלגי- תברישו את המכשיר בחמאה, תקחו מצקת ותשימו תערובת במכשיר ותבשלו בין 2-5 דקות. אם אתם מכינים בתנור- תשמנו את התבניות במעט שמן, שימו תערובת בתבניות ותאפו למשך כ-10 דקות.
הצעת הגשה
ניתן לפזר אבקת סוכר, דבש, שוקולד, קצפת, פירות או כל מה שאתם אוהבים!