אם אתם מחפשים מתכון לטופו קל להכנה שתמיד מצליח, אני כאן בשבילכם.
איפה שהוא לפני ארבע שנים, אחותי הקטנה הודיעה לי שהיא צמחונית, פתאום באמצע החיים כשהיא כבר בדרך אליי לארוחת ערב. ירדתי מהר למכולת שיש לי מתחת לבית וקניתי חבילת טופו, הגענו הביתה, הטופו ואני – והסתכלנו אחד על השנייה, "איך מכינים טופו טעים", תהיתי לעצמי, באותו יום הטופו לא יצא הכי טעים, אבל ככה למדתי שהחלק הכי חשוב בטיגון טופו במחבת הוא לצפות אותו בקורנפלור כדי שהוא יספוג את הטעמים בצורה מיטבית .
מאז, הכנתי טופו עשרות פעמים ולמזלי (ולמזלה של אחותי הקטנה) השתפרתי בהכנת הטופו. היום אני חולקת איתכם את אחד המתכונים הפשוטים ביותר של טופו במחבת, אבל כמה שהוא פשוט – ככה הוא טעים. תגישו אותו לצד צלחת אורז וירקות טריים ובתיאבון!