מתכון לניוקי ברוטב עגבניות שיוצא כמו עננים!

אוכל ביתי בקלות
מתכון לניוקי ברוטב עגבניות

זמן הכנה: 5 דקות

זמן בישול: 20 דקות

כמות מנות: 2-3

אז אתם בטח כבר יודעים שלי ולאוכל האיטלקי יש מערכת יחסים ארוכה ואוהבת, יעידו על כך עשרות המתכונים האיטלקיים שבאתר שלי, אבל ניוקי, לניוקי שמור מקום מיוחד בלב שלי, האמת שזה ממש לא תמיד היה סיפור אהבה, כשהייתי קטנה לא הבנתי למה המרקם של הניוקי כזה משונה, אך אם השנים, למדתי להעריך את המרקם ה"נמס" של הניוקי.

את המתכון של הניוקי ברוטב עגבניות שלפינכם, אני מכינה מדיי פעם לארוחת ערב או לארוחת שבועות חגיגית והוא תמד זוכה לתשבוחות, כי כמה שהוא פשוט ככה הוא טעים, ואם יש משהו שאני אוהבת זה מתכונים פשוטים וטעימים 😊

אז קדימה, למה אתם מכינים? בואו נכין יחד את המתכון לניוקי ברוטב עגבניות הכי טעים וקל שיש

פריסת הדפסה
  • זמן הכנה: 5 דקות
  • זמן בישול: 20 דקות
  • סך הכל זמן: 25 דקות
  • כמות מנות: 2-3

מתכון לניוקי ברוטב עגבניות הכי טעים שיש בהתחייבות!

מצרכים

  • 1 שקית( 500 ג') ניוקי
  • 4 כפות שמן זית
  • 10 יחידות עלי בזיליקום
  • 1 כפית פפריקה מתוקה
  • 1 כפית שטוחה מלח
  • 1 כפית סוכר לבן
  • 3 יחידות שיני שום
  • 1 כוס מים רותחים
  • 2 כפות רסק עגבניות
  • 1 פחית עגבניות מרוסקות
  • 2 חופן פרמזן מגורד

אופן ההכנה

  • 1)

    נתחיל בהכנת הניוקי- נקח סיר ונשפוך את הניוקי אליו, נוסיף מים חמים ונבשל עד שהניוקי יצוף.

  • 2)

    ביינתים נתחיל בהכנת הרוטב- נפרוס את השום ונקח מחבת רחבה, נוסיף 4 כפות שמן זית ונקפיץ את השום למשך דקה.

  • 3)

    נוסיף רסק עגבניות, עגבניות מרוסקות, תבלינים (חוץ מאורגנו ובזיליקום) ומערבבים היטב

  • 4)

    נוסיף כוס מים חמים ונערבב היטב, נבשל למשך 15 דקות.

  • 5)

    נוסיף בזיליקום ונערבב.

  • 6)

    נוסיף את הניוקי לתוך המחבת+ חופן פרמזן נערבב היטב ונבשל 2-4 דקות להטמעת טעמים.

  • 7)

    נעביר לצלחות, נפזר שוב פרמזן ונגיש.

Leave a comment

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

למתכון הקודם למתכון הבא