מתכון לניוקי ברוטב רוזה

אוכל ביתי בקלות
מתכון קל לניוקי ברוטב רוזה

זמן הכנה: 15 דקות

זמן בישול:

כמות מנות:

כבר סיפרתי בבלוג רבות על הרומן שלי עם האוכל האיטלקי המשובח והטעים אבל ניוקי ברוטב רוזה, זה סיפור אהבה מיוחד. את המנה הזו אלתרתי פעם אחת כשמצאתי חבילת ניוקי בבית ומאז אני מכינה אותה באופן קבוע. במקור, היא מבוססת על הרוטב רוזה מהמתכון פסטה רוזה בסיר אחד שלי, אבל את הניוקי שלי אני לא מכינה בסיר אחד, כדי לא לקבל תוצאה של ניוקי פירורי מידיי ולא טעים. כל תהליך ההכנה של המתכון לוקח כ-15 דקות, ובסיום מתקבלת תוצאה נפלאה של סיר ניוקי ברוטב רוזה שכולם אוהבים.

אז קדימה, בואו נכין יחד את המתכון של הניוקי ברוטב רוזה שלי

פריסת הדפסה
  • זמן הכנה: 15 דקות
  • סך הכל זמן: 15 דקות

מצרכים

  • חבילת ניוקי
  • 2 כפות שמן זית
  • 4 כפות רסק עגבניות
  • 4 שיני שום כתושות
  • כפית מלח
  • חצי כפית צ'ילי מגורד
  • חצי כפית פלפל שחור
  • חצי כפית אגוז מוסקט
  • מיכל שמנת מתוקה
  • חצי כוס מים

אופן ההכנה

  • 1)

    ראשית נכין את הניוקי לפי הוראות היצרן ונעביר למסננת

  • 2)

    תוך כדי שהניוקי מתבשל ניתן להתחיל לעבוד על הרוטב. במחבת עם שמן זית חם, נשים 4 שיני שום כתושות ו-4 כפות רסק עגבניות ונערבב.

  • 3)

    נוסיף למחבת כפית מלח, חצי כפית צ'ילי מגורד, חצי כפית אגוז מוסקט וחצי כפית פלפל שחור ונערבב.

  • 4)

    לאחר 2-3 דקות, נוסיף מיכל שמנת מתוקה וחצי כוס מים ונערבב, נמתין עד לרתיחה

  • 5)

    כשהרוטב מבעבע, נטעם (בזהירות, לא לקבל כוויה) ונתקן תיבול לפי הצורך, נכניס את הניוקי לרוטב ונערבב. ניתן לפזר מעל פרמזן או גבינה מגורדת אחרת

Leave a comment

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

למתכון הקודם למתכון הבא