אם תשאלו אותי, פירה בטטה זה הפירה האמיתי, הפירה המוצלח. הפירה שאני הכי אוהבת בקיצור. אין כמו הטעם המתקתק של הבטטה הנימוחה כתוספת לכל ארוחה באשר היא. אני מכורה! את הפירה בטטה הזה אני מכינה המון שנים כבר, ובאמת שאני לא מבינה איך אנשים לא מבינים שפירה בטטה הוא הפירה היחיד שצריך להכין (טוב נו, קצת נסחפתי, אני אף פעם לא אגיד לא לפירה תפוח אדמה עם כבדים או שניצל קריספי, אבל הבנתם את הפואנטה)
אז קדימה, בואו נכין יחד מתכון לפירה בטטה מושלם שקל להכין