מתכון לסלט גזר מרוקאי הכי טעים שיש

אוכל ביתי בקלות
מתכון לסלט גזר מרוקאי

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול: 15 דקות

כמות מנות: 5

אם יש מתכון שממש לא מדלג על שולחן השבת שלנו, זה סלט הגזר המרוקאי הזה. יש בו משהו כל כך פשוט, אבל גם כל כך טעים, שהוא תמיד מוצא את דרכו לצלחת. הוא מגיע אלינו ישירות מהמטבח המרוקאי, עם כל הטעמים החזקים והפיקנטיים שאנחנו כל כך אוהבים. מה שהכי מגניב במתכון הזה הוא הפשטות שלו – כמה מרכיבים בסיסיים ויש לכם סלט מושלם!

בגרסה הקלאסית שלו, סלט הגזר המרוקאי הוא פיקנטי ואפילו חריף, אבל אל דאגה – אתם לגמרי יכולים להתאים את רמת החריפות לרצונכם. תתחילו עם קצת אריסה, חצי כפית למשל, ואם אתם אוהבים חריף יותר, תוסיפו עוד לפי הטעם. אל תשכחו גם שאריסה מגיעה בגרסאות שונות – יש מתוקה ויש חריפה, אז זה תלוי גם איזה סוג אתם בוחרים. הסלט הזה סופר גמיש וטעים בכל מצב!

איך להפוך את הסלט לגמרי שלכם?

מה שכיף בסלט הזה, חוץ מזה שהוא פשוט וטעים, זה שאפשר לשחק איתו. רוצים להוסיף קצת לימון בשביל רעננות? לכו על זה! אוהבים יותר שום? תוסיפו עוד שן. זה לגמרי הסלט שאתם יכולים להפוך לשלכם עם תוספות קטנות שישדרגו אותו אפילו יותר.

אז קדימה בואו נכין יחד סלט גזר מרוקאי טעים 🥕

פריסת הדפסה
  • זמן הכנה: 10 דקות
  • זמן בישול: 15 דקות
  • סך הכל זמן: 25 דקות
  • כמות מנות: 5

סלט גזר מרוקאי מתכון קל להכנה והכי טעים שיש!

מצרכים

ירקות

  • 8 יחידות גזר ביינוני
  • 3 יחידות שיני שום כתושות
  • 1 מיץ מלימון שלם
  • 1/2 צרור פטרוזיליה/ כוסברה קצוץ

תבלינים

  • 1 כפית פפריקה מתוקה
  • 1/2 כפית כמון
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • 1 כפית מלח
  • 4 כפות שמן קנולה
  • 1 כפית אריסה

אופן ההכנה

  • 1)

    נתחיל בבישול הגזר- מקלפים את הגזר וחותכים לרצועות בעובי 1ס"מ, שמים בסיר עם מים חמים מעל לגובה הגזר ומבשלים עד שהגזר מתרכך קלות (אל דנטה)

  • 2)

    נסנן את הגזרים ונעביר לקערה.

  • 3)

    נוסיף את כל שאר המרכיבים, נערבב היטב ונגיש. זהו!

Leave a comment

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

למתכון הקודם למתכון הבא