יש משהו מנחם יותר מקערת מרק חם וטעים בחורף? ואם יש בצד מעט קרוטונים אז בכלל; קניתם אותי!
מה שאני הכי אוהבת במתכון הזה, זה את הפשטות שלו, אין כאן שימוש בהמון כלים וטכנולוגיות, כל מה שצריך זה לנקות, לקלף ולחתוך לקוביות את הירקות וזהו – הירקות יתרככו מעט ואז נוכל לטחון את המרק ולהגיש אותו חם.
המרק הזה תמיד תמיד מצליח, היופי הוא שגם אם אין לכם את הכמויות המדויקות שרשומות למטה, הוא עדין יצא לכם טעים.
אני אוהבת להגיש אותו עם קרוטונים או גרעיני דלעת כשאני ממש רוצה להרשים, בארוחה חלבית אני תמיד אגיש אותו עם כף שמנת חמוצה מעל, זה הופך את כל המנה למרשימה ומיוחדת, במינימום זמן הכנה!